2777
2789
عنوان

مهمونی خانواده شوهر

284 بازدید | 34 پست

بچه ها فرداشب مهمونی دارم بیاید ایده هاتونو بگید؟ واینکه به جز سبزی پلو و پلوساده چه پلویی میشه درس کرد

بریم برای شروع یک چالش لاغری پاییزی و برگ 

ته چین

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوتا بسه دیگه استامیلوی پلو لوبیا پلو مرصع پلو 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
اگه دعوت کردی که دیگه نمیشه کاری کرد ولی اگه هنوز دعوت نکردی لطفا این کار رو نکن،بعد مهمونی یه نفرم ...

من دعوت نکردم خودشون میخان بیان

بریم برای شروع یک چالش لاغری پاییزی و برگ 

هووووف امشب همشون شام خونم بودن ب دعوت شوهرم کرونا ب کنار از دو روز پیش باهاش قهرم ک اونارو دعوت نکنه ب دلایلی ولی اینکارو کرد

توی خونم بمب ترکیده انگار

بچه هاشون یه ذره شعور و ادب ندارن

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣