2777
2789
عنوان

کمک کمک

116 بازدید | 28 پست

بچه ها توروخدا کمکم کنید خسته شدم من یه دختر ۱۰ ساله دارم یه پسر ۴ ساله اصلا دخترم با برادرش نمیسازه اصلا امشب دست برادرش رو وحشتناک گاز گرف منم تنبیهش کردم ولی همیشه میگه شما منو دوست ندارید بخدا کلی هم وقت میزاریم براش از لحاظ مالی هم هرچی بخاد تا جایی که امکان داره فراهم میکنیم اما این که میگه دوسم ندارید واقعا آزارم میده دیگه بریدم نمیدونم چیکار کنم

مشاوره نرفتین گلی شاید نمیتونه بگه از چی دلخوره

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به رفتارات دقت کن یه چیزی دیده که به این سادگی از ذهنش نمیره دعواش نکن 

بهش بگو من خوشحالم که تو یه داداش داری چون فردا ازت حمایت میکنه من داداشت رو بخاطر تو آوردم تا حامی ات باشه 

به رفتارات دقت کن مطمئنا یه اشتباهی کردی بچه ها خیلی دقزقن

سعی کن از ته قلبت عاشقش باشی نوازشش کنی بچه ها حس درون رو کاملا متوجه میشن 

بغلش کن نوازشش کن و سرش رو بذار روی قلبت تاثیر شنیدن صدای قلب و حرفای محبت آمیزت هم زمان خیلی زیادا شک نکن

اما اما اما اما اگر همون روز کار بدی کرد دعواش نکن چون نمیتونه محبتت رو باور کنه چن وقن صبوری کن به مرور خوب میشه 

بجای دعوا باهاش حرف بزن 

سعی کن از ته قلبت عاشقش باشی نوازشش کنی بچه ها حس درون رو کاملا متوجه میشن  بغلش کن نوازشش کن ...

همیشه توی حرف زدن میگه اخرش میرسیم به اونجا که میگه شما منو دوست ندارین

چجوری بهش نزدیک بشم

بهش بگو واااای خسته شدم بس که مراقب داداشت بودم دلم واسه تو تنگ شده بعد پسرت رو بسپار به پدرش بگو میخوام با دخترم برم گردش برو واسش خرید کن البته حواست به کرونا باشه و رعایت بعد باهم یه چیزی بخورین و بهش توضیح بده که چقدر سخته بچه کوچک داشتن و چقدر خوشحالی که دختری به عاقلی اون داری و از اشتباهاتش هیچی نگو اگرم خودش گفت من که اذیت میکنم بگو که میدونی از عمد نیست و داره سعی میکنه که دختر خوبی باشه و ازش راضی هستی 

ازش عذرخواهی کن اگر گاهی به خاطر کارای خونه و بچه داری ازش غافل میشی و بگو وقتی میاد و باهات حرف میزنه خوشحال میشی 

اینا رو جلو پسر ت نگیااااا