2777
2789
عنوان

درمان dvt(لخته شدن خون در رگ پا)

23718 بازدید | 53 پست

سلام دوستان کسی مبتلا به این بیماری شده؟! اگه هرکسی که اطلاعاتی دراین باره داره و این بیماری رو پشت سرگذاشته بگه چند تا سوال ازش داشتن خیلی نگرانم توروخدا کمکم کنین😭

گلم هپارین یا انوکساپارین میزنن اکثرا براحتی خطر رفع میشع چرا انقد نگرانی؟

شما خودتون نگرفتین؟! به من هپارین زدن زالربان هم مصرف میکنم الان ۳ ماه هست ک میگذره ولی فرقی نکرده وضعیتم😭میترسم مقداری از لخته تو رگ پام واسه همیشه باقی بمونه یا ورمش دائم العمر باشه😢من هنوز سنی ندارم😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما خودتون نگرفتین؟! به من هپارین زدن زالربان هم مصرف میکنم الان ۳ ماه هست ک میگذره ولی فرقی نکرده و ...

نه بابا همیشه که نمیمونه با دکترت در ارتباط باش نگران نباش رفع میشه... ن من نگرفتم ولی دوران تحصیلم بخش داخلی میدیدم مریضارو.. ماما هستم

نه بابا همیشه که نمیمونه با دکترت در ارتباط باش نگران نباش رفع میشه... ن من نگرفتم ولی دوران تحصیلم ...

دکترم میگه ن نمیشه خوب میشی ولی خیلی نگرانم هرچی تاحالا توی اینترنت خوندم اکثرا نوشته بودن ورم پاشون مونده بوده

مادر من این مشکلو‌داره بپرس

بیماریشون خوب شده یا هنوز مثل من چندماه ازش گذشته؟!میخواستم ببینم خوب میشه کامل ورمش نمیمونه تا اخر عمر یا اینکه نشستن مثلا درحد یکی دوساعت مشکلی پیش نمیاره یا لخته مقداریش تا اخر عمر توی پام باقی نمیمونه؟!

بیماریشون خوب شده یا هنوز مثل من چندماه ازش گذشته؟!میخواستم ببینم خوب میشه کامل ورمش نمیمونه تا اخر ...

مادر من پاش ورم کرد و کبود شد درد می‌گرفت متوجه شدیم لخته داره ساق پاش

بعد سونو گفت طول لخته 25سانته ....

دکترا ترسیده بودن حتی 

بهش سرم وارفارین زدن بعد هم چند روز بستری بود من پیشش بودم همش با ویلچر بود ,چون امکان حرکت لخته بود بعدم آسپرین و قرص خیلی گرون ب اسم آکسابین مصرف کرد تو 4ماه طول لخته کم شد اما گفت تا آخر عمر قرصارو بخور 

مادر من پاش ورم کرد و کبود شد درد می‌گرفت متوجه شدیم لخته داره ساق پاش بعد سونو گفت طول لخته 25سانت ...

هر چندماه سونو میده ،و تحت نظره چون یکبار ک لخته بوجود بیاد بدن مستعد لخته یعنی لخته ساز میشه