mersdeee مدیر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 560 عنوان ضربه های جنین | مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 38 پست سلام خانم ها من هفته ۲۶هستم حرکات بچم چند وقت بود دوسه روز یه بار از پایین بود امروز باز داره از پایین میزنه ولی خیلی محکم زیر شکمم تکون میخوره طوری نیست؟کسی اینجوری بوده طول سرویکسم انومالی ۴۰بوده 1399/08/19 | 23:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21737 نه نبود که شاید الان شده😔😔خیلی نگرانم نه عزیزم نگران نباش بچه تا جایی که جاش تنگ نشده ینی حدودای ۳۴ هفته همش در حال چرخشمهم تکون خوردنش عزیزم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21737 منم همه جا رو میزنه ولی امروز دیگه خیلی شده از تو واژن حس میکنم هیچی پایین شکمم خیلی تکون میخوره نگران نباش عزیزمچرخیده احتمالا ، پاهاش میخوره به پایین شکمت اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
mersdeee مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 560 نگران نباش عزیزم چرخیده احتمالا ، پاهاش میخوره به پایین شکمت اخه خیلیه مثلا الان دراز کشیدم تو واژنم نمیزنه ها ولی پایین شکمم تکون میخوره خیلی در صورتی که الان باید بالای ناف باشه
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21737 اخه خیلیه مثلا الان دراز کشیدم تو واژنم نمیزنه ها ولی پایین شکمم تکون میخوره خیلی در صورتی که الان ب ... عزیزم اگه خیلی نگرانی فردا برو خانه بهداشت راهنماییت میکننولی به نظرم جای نگرانی نداره اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
mersdeee مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 560 عزیزم اگه خیلی نگرانی فردا برو خانه بهداشت راهنماییت میکنن ولی به نظرم جای نگرانی نداره صبح میرم پیش دکترم هر جور شده نوبت بگیرم
mersdeee مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 560 عزیزم اگه خیلی نگرانی فردا برو خانه بهداشت راهنماییت میکنن ولی به نظرم جای نگرانی نداره بازم ممنون دعاکن واسم اخه این بارداری چهارمم هست و بچه ندارم هنوز😭😭
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21737 صبح میرم پیش دکترم هر جور شده نوبت بگیرم خب دکتر که دیگه بهتره انشاءالله که چیزی نیستمیشه از دکتراومدی به منم بگی چی گفتن؟ اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
mersdeee مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 560 خب دکتر که دیگه بهتره انشاءالله که چیزی نیست میشه از دکتراومدی به منم بگی چی گفتن؟ اره حتما
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21737 بازم ممنون دعاکن واسم اخه این بارداری چهارمم هست و بچه ندارم هنوز😭😭 عزیزم هر روز سوره حجرات رو بخونه عااالیه عااالیبرای حفظ جنین و سلامتیش چشم ۱۴ تا صلوات میفرستم انشاءالله چیزی نیست و به سلامتی و به موقع و به راحتی زایمان میکنی گلم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21737 اره حتما ممنونم گلم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
mersdeee مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 560 عزیزم هر روز سوره حجرات رو بخونه عااالیه عااالی برای حفظ جنین و سلامتیش چشم ۱۴ تا صلوات میفر ... حتما میخونم ممنون که گفتی و مرسی از لطفت
مامانی_محدعلی عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 1516 حالت بریچ مگه ترس دارع؟.؟؟بچس دیگه ضربه میزنه واااااا طبیعی گلم..منم یع موقع درد تو واژنم میاد دکتر گف بچه پاهاش پایینه سرش بالا طبیعی..حالت بریچ دیگه..انقد الکی به خودت استرس نده باو اسم کاربریم محمدعلی اسم پســرمه❤اشتباه تایپ شد نتونستم درستش کنم😤
آذربانو735 عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 37 شما ضربه های جنین رو از چه هفته ای تجربه کردید؟ جفتتون قدامی بود یا خلفی؟
ghamgintarin عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 4854 عزیزم منم چندین بار اینطور شدم رفتع بودو دکترم گفت چون محکم ضربع حس میکنی تو واژن باز شما برو دکتر چون شرایط هرکی باهم فرق داره دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان
mersdeee مدیر استارتر عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 560 حالت بریچ مگه ترس دارع؟.؟؟ بچس دیگه ضربه میزنه واااااا طبیعی گلم.. منم یع موقع درد تو واژنم میاد د ... من بریچ نبوده انومالی فردا برم سونو بنویسه ببینم شاید بریچ شده