2777
2789

کاش خدا استخونامو میشکست ولی دلمو نمیشکوند   

ای کاش این استخوانای قفسه سینه م میشکست ولی دلم نمیشکست

نمیدونم اسم این روزای کوفتی من چیه؟ امتحانه .حکمته .قسمته یا مصلحت؟

هرچی باشه من دیگه خسته شدم دیگه نمیتونم . دیگه نمیخوام این روزا ادامه داشته باشه هر چند که به قول همه لابد مصلحتی هم توش باشه ولی من دیگه این حرفارو نمیخوام بشنوم

خدایا من بهت توکل کردم و امیدوار شدم ولی حاجتمو ندادی . از چهارده معصوم هم با اینکه خیلی دوسشون دارم ولی بهت شکایت میکنم که هیچکدومشون نیومدن کمکم کنن  با اینکه دیدن ازشون کمک میخوام ولی نخواستن به من بدبخت یه کمکی برسونن   

من دیگه خستممممم. الان دیگه فقط مرگمو میخوام . میخوام همین الان بمیرم و دیگه زنده نباشم. خسته شدم از گریه و حسرت . 

دوستای عزیزم که این تاپیک منو میخونید ازتون خواهش میکنم التماستون میکنم که برام دعا کنید امشب آخرین شب زندگیم باشه و راحت شم . شمارو بخدا بهم نگید که این چه آرزوییه و چه میدونم ایشالا مشکلاتت حل میشه . مشکلات من به جایی رسیده که دیگه هیچ راه حلی نداره  . ازتون خواهش میکنم التماس میکنم قسمتون میدم دعام کنید تا امشب آخرین شب زندگیم باشه تا بلکه منم راحت شم بلکه منم طعم راحتیو بچشم . ممنون میشم از همه تون 

میتونی بگی چته؟

خدایا شکرت که یه بار دیگه مهربونیت را به رخم کشیدی 😍ممنونم که پسرمو بهم برگردوندی خدایا سالم بزار بغلم🤲🤲🤲عاشقتم خدا❤️💫خدای خوبم،خودت بهتر از زندگیم با خبری،خودت خوب میدونی تو دلم چه خبره،میدونم مثل همیشه دستمو میگیری،میدونم تنهام نمیزاری،خدایا میشه پسرمو بهم برگردونی🥺 دلم پر میکشه واسه دیدنش،خدایا ناشکری نمیکنم عاشق دو تا دسته گلمم،ولی من زیاده خواهم پسرمم میخوام چون میدونم تو کریمی،تو رحیمی،تو غفوری،چون میدونم بخوای بدی میدی،خدایا امیدم به توعه نا امیدم نکن،دوستت دارم چون میدونم جات تو دلمه چون خودت گفتی تو دلای شکسته جا داری💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای آرامش دلت دعا میکنم خواهر گلم همه ی ما مشکل داریم هیچ وقت ناامید نباش تو زندگیت❤❤❤

ممنونم ازت . ولی مشکل داریم تا مشکل وقتی مشکلات هیچ راه حلی ندارن دیگه به چی امیدوار باشم . 

ازت ممنون میشم واسه حاجتی که نوشتم دعام کنی 

خدا خودش امیدمو ازم گرفت    التماست میکنم واسه حاجتی که نوشتم دعام کن

دعا میکنم برات ولی نه دعایی که اخرین شب زندگیت باشه دعا میکنم از همین امشب به آرزوهای خوبت برسی و همیشه تنت سالم و دل خوش باشه خواهرم 

میشه بگی مشکلت چیه عزیزم؟؟؟ حتما دعا میکنم عزیز دلم

مشکلم بیماریه که درمانی نداره .مشکلم ازدواجم با کسیه که شدیدا دوسش داشتم ولی خدا کمکم نکرد و جور نشد مشکلم خیلی از کاراییه که جور نشد و فقط دارم میسوزم