چند روز تب خفیف داشتم خوب شدم تا اینکه امروز حس بویایی و چشاییمو هم از دست دادم😭خطرناکه بچه ها؟؟؟ شما دکتر رفتید چه قرصایی بهتون داد؟؟؟ هیچ علائمی ندارم نه سرفه نه تنگی نفس نه گلو درد و ....
نگران خودم نیستم اگه باردار نبودم حتی در حد مرگ هم بودم بازهم مهم نبود واسم اما الان...😔
میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خداروشکر عزیزم انشالله که شر این بیماری کم بشه ماهم راحت بشیم از فردا شروع میکنم شلغم میخورم حتما&n ...
انشاءالله
قبلا اینقد استرس نداشتم
الان فقط نگران بچم
تازه زایمان تو این شرایط خیلی استرس آوره😔
خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
منم همینم تقریبا وضعیت همه مون عین همه نی نی حالش خوبه؟؟؟😍جنسیتشو فهمیدیذ
تکوناشو خیلی خیلی کم گاهی اقات میفهمم
انشاءالله که حالش خوب باشه😁
هنوز سونو نرفتم تو ntهم احتمال خیلی کم داد .فعلا که معلوم نیست چیه البته نمیدونم چرا خودمم اصلا کنجکاو نیستم جنسیتشو بفهمم🤦♀️
خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢