2777
2789
عنوان

مامانای بارداری که کرونا گرفتید میشه یه لحظه بیاید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 45 پست
سلام عزیزم منم الان ۹ روزه درگیرم بدن درد دارم فقط با کمی هم بویاییم رفته دکترم رفتم یه سرم قندی ...

انشالله که زودتررخوب میشی دوست گلم

اخه من کسیو هم ندارم بهم کمک کنه شوهرمم صبح تا شب نیست

از طرفی هم استراحت مطلق شدم جن هفته بخاطر بارداری

خیلی اوضاع بدی دارم😔

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی علائم داشتم استخون درد و سردرد سرفه و خیلیم بیحال بودم 😢 هر روز صبح شلغم خوردم بعدش عسل و ...

خداروشکر عزیزم انشالله که شر این بیماری کم بشه ماهم راحت بشیم

از فردا شروع میکنم شلغم میخورم حتما 

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
جدی میگی عزیزم😔🥺

کاملا علمی هست این مطلب. 

من رشته دانشگاهیم بیولوژیه ،چنتا مقاله خوندم ،همه تایید میکنن زنان باردار سیستم ایمنی شون نسبت به قبل قویتر میشه.

طوری که توی موج اول کرونا اصلا زن باردار نداشتیم

الان توی موج دوم و سوم موارد زیاد شده،چون ویرووس تغییر پیدا کرده و قویتر شده

از هر هنر یک انگشت 🎨
انشالله که زودتررخوب میشی دوست گلم اخه من کسیو هم ندارم بهم کمک کنه شوهرمم صبح تا شب نیست از طرفی ...

توکل به خدا

منم هفته اول تنها بودم به کسی نگفتیم

تا اینکه شوهرم زنگ زد به خانوادش گفت مجبورمون کردن بیایم پیششون

هنوزم به خانواده خودم نگفتیم که نگران نشن

بخدا شبا فقط با ذکر میخوابم

بخند، همین  
خداروشکر عزیزم انشالله که شر این بیماری کم بشه ماهم راحت بشیم از فردا شروع میکنم شلغم میخورم حتما&n ...

انشاءالله 

قبلا اینقد استرس نداشتم 

الان فقط نگران بچم

تازه زایمان تو این شرایط خیلی استرس آوره😔

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
کاملا علمی هست این مطلب.  من رشته دانشگاهیم بیولوژیه ،چنتا مقاله خوندم ،همه تایید میکنن زنان ب ...

مرسی از اطلاعات مفیدت گلم

انشاءالله  قبلا اینقد استرس نداشتم  الان فقط نگران بچم تازه زایمان تو این شرایط خیلی اس ...

منم همینم تقریبا وضعیت همه مون عین همه

نی نی حالش خوبه؟؟؟😍جنسیتشو فهمیدیذ

اگه حالت خیلی بد  نیس بنظرم‌ نرو بیمارستان اونجا خودش محیطش آلوده تر فقط سوپ خیلیییی بخور خیلیی ...

همسرمم همینو میگه عزیزم

مایعات زیاد میخورم 

منم همینم تقریبا وضعیت همه مون عین همه نی نی حالش خوبه؟؟؟😍جنسیتشو فهمیدیذ

تکوناشو خیلی خیلی کم گاهی اقات میفهمم 

انشاءالله که حالش خوب باشه😁

هنوز سونو نرفتم تو ntهم احتمال خیلی کم داد .فعلا که معلوم نیست چیه البته نمیدونم چرا خودمم اصلا کنجکاو نیستم جنسیتشو بفهمم🤦‍♀️

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
تکوناشو خیلی خیلی کم گاهی اقات میفهمم  انشاءالله که حالش خوب باشه😁 هنوز سونو نرفتم تو ntهم ا ...

ای جانم انشالله که سالم و سلامت باشیذ هردوتون😍

ای جانم انشالله که سالم و سلامت باشیذ هردوتون😍

خیلی ممنون عزیزم 

انشاءالله شمام به سلامتی زایمان کنی😍