2777
2789

چند روز تب خفیف داشتم خوب شدم تا اینکه امروز حس بویایی و چشاییمو هم از دست دادم😭خطرناکه بچه ها؟؟؟ شما دکتر رفتید چه قرصایی بهتون داد؟؟؟ هیچ علائمی ندارم نه سرفه نه تنگی نفس نه گلو درد و ....

نگران خودم نیستم اگه باردار نبودم حتی در حد مرگ هم بودم بازهم مهم نبود واسم اما الان...😔

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
ان شاءالله چیزی نیست فقط آب میوه طبیعی یادت نره خصوصا سیب

مرسی سیب خودشو بخورم ایراد داره؟ اخه دستگاه ابگیریشو ندارم

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو شوهرت از بیرون برات بگیره

چون توی یه لیوان آب سیب چند تا سیبه ولی اگه یه دونه بخوری ممکنه زود سیر بشی یا معده ات رو اذیت کنه

و خدایی که بشدت کافیست......

عزیزم فالوده  سیب درست کن ...سیب رو رنده کن یکم عسل و گلاب یا عرق بادرشم  بریز بخور ....انار رو بزار رو شعله پخش کن باشعله  کم بپزه داخلشو  با همه چی بخور ...سوم سرماخوردگی درست کن ...یعنی پیاز فراوون پیاز داغ کن و بلغور به اندازه نیاز و شلغم نگین ریز و زردچوبه و نمک و فلفل اگه دوس داشتی بزار بپزه لعاب بندازه بخور ....بعد هم خداروشکر علائم نداری اصلا نگران نباش 

عزیزم فالوده  سیب درست کن ...سیب رو رنده کن یکم عسل و گلاب یا عرق بادرشم  بریز بخور ....ان ...

مرسی عزیزم

منم کرونا داشتم تو باردتری چیزیمم نشد نترس .دکترم هم گفت هسچ موردی یافت نشده ک بر جنین مشکل ایجاد کن ...

جدی میگی

چقد خیالم راحت شد

استامینافون ساده هم نخورم؟

پرتقال رو هم شنیدم نمک میزنن می‌پزن  اونم میگن خیلی خوبه نگران نباش عشقم سوپ ماهیچه درست کن ...

قربونت برم🙏🙏🙏😔