2777
2789
عنوان

خانما باردار یه لحظه لطفا

80 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان من ماه سوم اقدام برای بارداریم فردا باید پریود بشم ک امیدوارم نیاد امشب رحم و تخمدان هام ب شدت درد گرفت در حدی ک رفتم درمانگاه معدمم بد درد میکرد تا حالا قبل پریود این مدلی نبودم ب نظرتون ممکنه لانه گزینی باشه آخه من تخمک گذاریم 13 روز ازش میگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا ک هستی عزیزدلم...منم در انتظارم ک ببینم بی بی چکم مثبت کاذب بود یا ن

ایشالله که خیر باشه ❤❤❤

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم
بنظرمن اگه تاریخ پریودات دقیق هست میتونی بی بی چک بزنی

آره همیشه بیستم ب بیستم خیلی دقیق ولی میخوام ببینم فردا میشم یانه اگ نشه ایشالله میذارم لطفا برام صلوات بفرستید نیازدارم عزیزان

آره همیشه بیستم ب بیستم خیلی دقیق ولی میخوام ببینم فردا میشم یانه اگ نشه ایشالله میذارم لطفا برام صل ...

❤❤❤ایشالله هر چی خیر و صلاحت هست همون برات پیش بیاد 😍😍😍الهی آرزوهات با خیر و صلاح خدا یکی باشه❤❤❤

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم