2777
2789
عنوان

بیبیچک زدم

96 بازدید | 7 پست

سلام من بیبیچک زدم یکی ۷ روز بعد اممول یکی ۸ روز بعد امپول یکی ۱۰ روز بعد امپول اینا مارکشون مدیکور بود ک هاله مینداخت ولی امشب ک ۱۱ روز از امپول میگذره از ارک لاوین رز استفاده کردم منفی شد چرا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تا حداقل 14 روز بعد آمپول بی بی مثبت نشون میده منم این طوری یه ماه شدم زود رفتم از مثبت بود اما مثبت کاذب که  اثر امپول هس صبر کن اثرش بره بعد بی بی بزن

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️

فردایکی دیگه بزن...ببین اون چی میشه

خدایاشکرت واسه همه چی🙏❤من خیلی خوشبختم چون مامان دوتافرشته کوچولوام وهمسرمردی هستم ک باتموم وجوددوسم داره وبرای خوشبختیه من وبچهام تلاش میکنه💖💖بعـضـیـاخــیـلی عقــده ای هســتـن😏ازطــرزصـحبـت کـردنـشــون کامـلا مشـخصـه🤗🤗