2777
2789
عنوان

طلا یا بدهی

347 بازدید | 33 پست

همسرم بخاطر کارمند نمونه شدن قرار بود بهش تشویقی بدن بعد گفت برای من طلا میگیره ولی حالا مبلغشو زیاد تر کردن و میگه راحت میتونیم بدهی ک داریم صاف کنیم ک خیالمون راحت شه حالا از من میپرسه کدومو انجام بدم  بنظرتون  بگم بدهی بده یا طلا بگیره 

میخوام شاد❤زندگی کنم و فکرای قشنگ بکنم❤پس قرار نیس کسی با حرفای بیخودش باعث از بین رفتن شادیم بشه❤💃لذت میبرم از زیستن حتی ب غلط ❤فرفری موی غزل سازم👧❤متاهل ومتعهد♡❤چشم رنگی هستم  اونم از نوع سبز یشمی 💚❤دختر بهارم ک عاشقی ی پسر بهاری شدم🍀🌻❤دانشجوی میکروبیولوژی اصفهان💉🔬👩‍🏫دختر ترکم❤همان ک به  خال هندویش بخشند سمرقند و بخارا را❤

صددرصد بدهکاری 

اون طلا رو بندازی بازم بدهکار باشی که دلت خوش نمیشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم به شخصه ترجیح میدم بدهی نداشته باشم. وقتی به یکی بدهکار هستم، انگار یه بار سنگین روی دوشمه. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
طلا خوبه..اما بدهی هم واجبه خب.. چقده پول؟ ارزش طلا خریدن داره؟

حدود ۱۰ تومن  میخواست برام گوشواره بخره بعد حالا میگه اونو از حقوقمم ۵ تومن بزهرم روش بدم بدهی ک بدهیمون تموم بشه 

میخوام شاد❤زندگی کنم و فکرای قشنگ بکنم❤پس قرار نیس کسی با حرفای بیخودش باعث از بین رفتن شادیم بشه❤💃لذت میبرم از زیستن حتی ب غلط ❤فرفری موی غزل سازم👧❤متاهل ومتعهد♡❤چشم رنگی هستم  اونم از نوع سبز یشمی 💚❤دختر بهارم ک عاشقی ی پسر بهاری شدم🍀🌻❤دانشجوی میکروبیولوژی اصفهان💉🔬👩‍🏫دختر ترکم❤همان ک به  خال هندویش بخشند سمرقند و بخارا را❤
اصلا پرسيدن داره؟؟؟ معلومه بدهي واجبه مگر وام باشه و قسطي داري ميدي وگرنه طلا بخري به اوني كه بدهكا ...

اخه قول داده بود خودش و برای عروسیم قرار بود برام طلا بگیره هنوز نگرفته عیدمم عروسیه 

بدهی بدهی خوشبحالتون نظر کرده خدا هستید ک پول رسوند تا بتونید بدهی هاتون بدید کاش خدا هم ب من پول میرسوند تا بدهی های شوهرمو میدادم راحت میشدم از حرفا از تحقیر شدن