همسرم بخاطر کارمند نمونه شدن قرار بود بهش تشویقی بدن بعد گفت برای من طلا میگیره ولی حالا مبلغشو زیاد تر کردن و میگه راحت میتونیم بدهی ک داریم صاف کنیم ک خیالمون راحت شه حالا از من میپرسه کدومو انجام بدم بنظرتون بگم بدهی بده یا طلا بگیره
میخوام شاد❤زندگی کنم و فکرای قشنگ بکنم❤پس قرار نیس کسی با حرفای بیخودش باعث از بین رفتن شادیم بشه❤💃لذت میبرم از زیستن حتی ب غلط ❤فرفری موی غزل سازم👧❤متاهل ومتعهد♡❤چشم رنگی هستم اونم از نوع سبز یشمی 💚❤دختر بهارم ک عاشقی ی پسر بهاری شدم🍀🌻❤دانشجوی میکروبیولوژی اصفهان💉🔬👩🏫دختر ترکم❤همان ک به خال هندویش بخشند سمرقند و بخارا را❤
اون طلا رو بندازی بازم بدهکار باشی که دلت خوش نمیشه
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️
حدود ۱۰ تومن میخواست برام گوشواره بخره بعد حالا میگه اونو از حقوقمم ۵ تومن بزهرم روش بدم بدهی ک بدهیمون تموم بشه
میخوام شاد❤زندگی کنم و فکرای قشنگ بکنم❤پس قرار نیس کسی با حرفای بیخودش باعث از بین رفتن شادیم بشه❤💃لذت میبرم از زیستن حتی ب غلط ❤فرفری موی غزل سازم👧❤متاهل ومتعهد♡❤چشم رنگی هستم اونم از نوع سبز یشمی 💚❤دختر بهارم ک عاشقی ی پسر بهاری شدم🍀🌻❤دانشجوی میکروبیولوژی اصفهان💉🔬👩🏫دختر ترکم❤همان ک به خال هندویش بخشند سمرقند و بخارا را❤
اصلا پرسيدن داره؟؟؟ معلومه بدهي واجبه مگر وام باشه و قسطي داري ميدي وگرنه طلا بخري به اوني كه بدهكا ...
اخه قول داده بود خودش و برای عروسیم قرار بود برام طلا بگیره هنوز نگرفته عیدمم عروسیه
بدهی بدهی خوشبحالتون نظر کرده خدا هستید ک پول رسوند تا بتونید بدهی هاتون بدید کاش خدا هم ب من پول میرسوند تا بدهی های شوهرمو میدادم راحت میشدم از حرفا از تحقیر شدن