2777
2789

مرگ

هر چه زودتر بهتر

کسایی که خودارضایی میکنن برای ترک میتونن توی نت بزنن مرکز نزدیکی به خدا وعضوتلگرامش بشن توی ترک خودارضایی وگناهای دیگه خیلیییییییی کمک میکنن مخصوصا خودارضایی ..هر گناه جنسی..ی بخش داره ب اسم ساحل ارامش و توش پاسخ داده شده ب سوالات متنوع وهر سوالی ک میخوای میتونی بپرسی هرکی کمک خواست درخدمتم گناه کبیره است که عذاب خدا رو داره وحدیث داریم خدا تو روز قیامت به چهره فرد خودارضاکننده نگاه نمیکنه .وپیامبر ص فرمودند با فرد خودارضا کننده هم غذا حتی نمشن..ضعیفیه چشم۲لاغری شدید۳کم شدن اعتماد ب نفس۴ازدست دادن زیبایی۵گودی زیر چشم ها۶ درمردان زودانزالی۷مشکلاتی در اینده برای فرزند اوری۸کم شدن حافظه و......درتهران درسالهای اخیر عده ای ب علت همین کار راهی تیمارستان شدند به خیال بعضی ها عوارض نداره ک کاملا در اشتباه محضن و حتی بعضی دکترا هم میگن ضرر نداره که حرف کاملا اشتباهیه قطعا اگه ضرر نداشت اسلام اسم گناه کبیره رو روش نمیذاشت ولی بعد ترک خدا روشکرحتی کاملا ازبین میرن ولی ب امید اینده دور نگین بعدا ترک میکنم چون ممکنه بعدنی از راه نرسه یا عوارضش خیلی بدجور رو فرد اثرگذاشته باشه ناامید نباشین هرچه زودتر ترک کنین بهتره بزرگترین ضررش هم اینه ک ادم رو از خداخیلی دور میکنه ولذت عبادت رو از ادم میگیره خدا منتظرتونه برگردین توبه کنید خدامیبخشه بهترین راه ترک اینه ک هر چی فیلم مبتذل وتحریک کننده داری حذف کنی تو اتاق تنها نباشی.واسه زندگیت برنامه ریزی داشته باشی.نماز اول وقت بخونی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامتی ۱۰۰ در صد پدر و مادرم

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

همیشع برام خوب باش همین

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اولین دعا ها ظهور آقا

پسرم خودش جیش بگه 

و پول که مشکل مالیمون حل بشه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

زنده شدن و برگشتن بابام😔😔😔😔۱۰روزه فوت کرده 

خواستید براش فاتحه بخونید رمضانعلی فرزند حسین

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

یه دل خوش و ارامش ابدی

بے مـــادر بزرگــ شدم ولی عاشق مادربودنم خداروشکر که طعم مادربودن رو چشیدم مادرم روحت شاد😔واقعا چرا بعضی ها خیلی زود ادمو قضاوت میکنن کسی که تاپیک درد دل میزنه فقط میخواد دلش سبک کنه نیاین نمک به زخمش بپاشین اخه مگه شما تو شرایطش بودین!!متاسفم برای هرکسی که انسانیت نداره ...