2777
2789

ن بابا واس قشنگیه البته خب یکم بزرگ شه نیاز داره اسباب بازی خرس و اینا

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا کاربرد نداره دیگه هم لزوما تو سیسمونی ها نیست ، نخر به نظر من به جاش یه اسباب بازی کاربردی برای سن زیر یکسال بخر عزیزم هم برای بچه جذابه هم ارزون و مفید 🌻

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

کلا اسباب بازی برای سیسمونی واجب نیست

فقط جغجغه و ازابن عروسک هایی که سوت دارن

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

نه نگیر . من سیسمونی چندتایی خریدن واسش باقیش هم هردفعه کادو مامانم خواهرام.... ولی الان که خودش بزرگ شده خیلی ذوق بیشتری داره وقتی حتی یه بادکنک میخره با اینکه اتاقش پراز وسیله است

اکثرا هم هدیه یا کادو سیسمونی عروسک پولیشی میارن بعدا برای نینی 😊تجربه شو دارم انقدر عروسک داشتن بچه هام که تا سقف هم اویزون کرده بودم و بعدا همه رو هدیه دادم به نینی های دیگه واسه سیسمونی شون دکور کنن ، همین الان هم کلی دارم تازه ولی مطمعنم دختر کوچولوم هم عین خواهراش بازی نمیکنه فقط چون دخترونه بودن و صورتی اینا رو نگه داشتم 😅 چون تو اطرافم نینی دختر به دنیا نیومده 😆

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
مثلا چي

مثل یه ست جغجغه رنگی ، توپ های رنگی ، حلقه های رنگی که از کوچک به بزرگ میندازن تو یه استوانه ان ، خونه سازی ، این طور چیزها ...