2777
2789
عنوان

آموزش فیبروز

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 32 پست
مجازی 

09027663974

شمارمو یادداشت کن پیم بده تا راهنماییت کنم بهتر

آموزش و خدمات بلیدینگ وهاشور به روش فیبروز بابهترین رنگای اورجینال امریکایی کاشت و اکشتنشن مژه تخفیف ویژه برای نی نی سایتی های عزیز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا توضیح بدید لطفا 

کلاسهای مجازیمون مثه حضوریه هیچ فرقی با حضوری نداره قفرتاصدو یاد میگیرید نکته به نکته 

به محض واریز عضو کلاس میشید

آموزش و خدمات بلیدینگ وهاشور به روش فیبروز بابهترین رنگای اورجینال امریکایی کاشت و اکشتنشن مژه تخفیف ویژه برای نی نی سایتی های عزیز

کلاسش تا اخر هفته اف خورده 

مجازی ۴۰۰بوده شده ۲۰۰

حضوری ۳/۸۰۰بوده شده ۲/۲۰۰

چند جلسه شده ۲۰۰؟  هر جلسه زمانش چقده؟ لوازم چیا میخواد

کلاس تو کانال تلگرامه و امادس همه مطالبو اونجا گفتیم 

وقتی واریز کنید اد میشید کانال تلگرام 

و اموزشها برای همیشه واستون میمونه

جلسه خاصی نداره 

این زمانبندی دست شماست که کی مطالب کلاسو تموم کنی و بخونی

عین یک کتاب میمونه که شما تو یک ساعت تمومش کنی 

یا بخای توی دوهفته بخونی

تمام مراحل روشها و نکات و تمریناتو اونجا گذاشتیم 

و اینکه اشنایی با لوازم کار و اینکه چی بخرید 

نکته به نکته توضیح دادیم

یعنی با ۲۰۰ تومن آموزش کامل فیبروز میدید؟ لوازم چیا باید داشته باشیم 

بله البته ۴۰۰بوده اف خورده تا پایان هفته 

صفرتاصد همه سبکها و روشهارو یاد میگیرید

لوازمم گفتم تو کلاس که چیا بازم دارید