2777
2789
عنوان

روانپزشک میتونه کمکم کنه؟

72 بازدید | 9 پست

چندمدت پیش من متوجه خیانت شوهرم شدم بعداز چندماه دعوا وکشمکش الان همه چی ارومه ولی من هنوزنتونستم کناربیام باذقضیه ظاهرا همهذجیوخوب نشون میدم ولی ازدرون داغونم.این شکوفکرعی منفی دست ازسرم برنمیدارن نمیتونم باورکنم که همه چیوگذاشته کنارفک میکنم داره هنوزم گولم میزنه وخرم میکنه.شرایط واسه طلاق ندارم وزندگیمودوس دارم لطفا هی نیاین بگین چجوری موندی وطلاقوفلان.کسی بوده که باکمک رانپزشک ودارواین حاله بدش خوب شه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلا به موضوع سعی کن فکر نکنی برو گلم یه دفتر بردار و تمام ماجرا رو با جزییات برای خودت بنویس و اون برگ و پاره کن بنداز دور دوباره فردا هم همین کارو بکن طی چندین هفته این کار بکن و هیچ وقت فکراتو توی ذهنت نکن همیشه بلند فکر کن بگو اونایی که میاد توی ذهنت و با همسرت حرف بزن برو بهش بگو زندگیتو دوست داری و اونو بیشتر از هر کسی تو زندگیت دوست داری همچی بهش بگو و بهش محبت کن خیلی محبت جوری که اگه با کسی هم هست بزارتش کنار تو با خود خوریات هم اونو از خودت دور میکنی هم خودتو خسته..... 

عزیز من روانشناس اگر سوالی داشتی تا بتونم کمکت میکنم.... 

چجوری خودمواروم کنم  فکرای منفی نکنم.حتی اگه شوهرم بهم محبت میکنه فک میکنه حتماعذاب وحدان داره وترحم میکنه حتما ...هیچی خوشحالم نمیکنه.ورزش میکنم ولی تاثیری نداره