نیمچه_روانشناس مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 254 عنوان یبوست شدید حرفه ای ها بیاین کمککککک😐 112 بازدید | 18 پست من یه یک هفته س یبوست دارم. قبلا هم پیش اومده بود و حلش کردم. اما این دفعه نمیشهمنیزیوم، سنا، روغت زیتون، آب گرم پرفشار امتحان کردم. چیزای جدیدی که میخورم اسهال میگیرم ولی قبلی ها تکون نمیخوره. کمکمممم کنینن😭😭😭 1399/08/19 | 17:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازلیییییی عضویت: 1392/06/17 تعداد پست: 15765 یعنی یه هفته اس شکمت کار نکرده؟ حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
نی_نی_شیرین عضویت: 1392/03/19 تعداد پست: 9582 هر روز صبح ناشتا سیب بخور. اینم ترکیب که میگم درست کن: بارهنگ، خاکشیر، عسل، کره حیوانی به نسبت مساوی با هم مخلوط کن، صبح و شب یه قاشق مرباخوری ازش بخور.انجیری که از شب قبل خیسوندی هم صبح با همون آب بخوری خوبه. آلو هم برای رفع یبوست خوبه. اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید... تمام رموز قانون جذب
نی_نی_شیرین عضویت: 1392/03/19 تعداد پست: 9582 ماساژ شکم با روغن زیتون در جهت عقربههای ساعت برای زمانی که دچار یبوست شدی هم خوبه. اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید... تمام رموز قانون جذب
نیمچه_روانشناس مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 254 هر روز صبح ناشتا سیب بخور. اینم ترکیب که میگم درست کن: بارهنگ، خاکشیر، عسل، کره حیوانی به نسب ... مرسی عزیزم از این به بعد رعایت میکنم اما الانو چکار کنم؟؟؟ که هیچی روش اثر نداره و فقط الانمو شل میکنه؟
نیمچه_روانشناس مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 254 یعنی یه هفته اس شکمت کار نکرده؟ کم کتر کرده و الانم به خاطر چیزایی که خوردم شل شده، ولی حس میکنم قبلی ها نیومده و سفت مونده.
نیمچه_روانشناس مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 254 ماساژ شکم با روغن زیتون در جهت عقربههای ساعت برای زمانی که دچار یبوست شدی هم خوبه. واقعا کار میکنه؟!
نی_نی_شیرین عضویت: 1392/03/19 تعداد پست: 9582 مرسی عزیزم از این به بعد رعایت میکنم اما الانو چکار کنم؟؟؟ که هیچی روش اثر نداره و فقط الانمو شل میک ... همینا رو انجام بدی، کمک میکنه بهت. الآن هم فوری فوتی میخوای نتیجه بگیری، برگ سنا دم کن و بخور. اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید... تمام رموز قانون جذب
نی_نی_شیرین عضویت: 1392/03/19 تعداد پست: 9582 واقعا کار میکنه؟! بله عزیزم. در زمان یبوست باید شکم رو در جهت عقربههای ساعت ماساژ داد. در زمان اسهال در جهت خلاف عقربههای ساعت. اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید... تمام رموز قانون جذب
نازلیییییی عضویت: 1392/06/17 تعداد پست: 15765 کم کتر کرده و الانم به خاطر چیزایی که خوردم شل شده، ولی حس میکنم قبلی ها نیومده و سفت مونده. خب پس قبلی ها رو دیگه از بالا نمیشه کاریش کرد خخخ باید از پایین کاری کنیفقط شیاف بیزاکودیل جواب میدهبذار به کاری میکنه روده ات تخلیه بشه حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
نی_نی_شیرین عضویت: 1392/03/19 تعداد پست: 9582 برگ سنا و گل محمدی با هم دم کن. اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید... تمام رموز قانون جذب
نیمچه_روانشناس مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 254 همینا رو انجام بدی، کمک میکنه بهت. الآن هم فوری فوتی میخوای نتیجه بگیری، برگ سنا دم کن و بخور ... سنا خورددم شربت داروخونه
نیمچه_روانشناس مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 254 گل محمدی دم کن بخور ینی همینایی مه روی ماست میریزیم؟ اکی، فک کنم خونه هست.
نیمچه_روانشناس مدیر استارتر عضویت: 1399/05/13 تعداد پست: 254 خب پس قبلی ها رو دیگه از بالا نمیشه کاریش کرد خخخ باید از پایین کاری کنی فقط شیاف بیزاکودیل جواب می ... یه جیزی بگم؟ ☹️ ایتم استفاده کردم. اونا نیومد