2777
2789

من یه یک هفته س یبوست دارم. قبلا هم پیش اومده بود و حلش کردم. اما این دفعه نمیشه

منیزیوم، سنا، روغت زیتون، آب گرم پرفشار امتحان کردم. چیزای جدیدی که میخورم اسهال میگیرم ولی قبلی ها تکون نمیخوره. کمکمممم کنینن😭😭😭

هر روز صبح ناشتا سیب بخور. 

اینم ترکیب که میگم درست کن: بارهنگ، خاکشیر، عسل، کره حیوانی به نسبت مساوی با هم مخلوط کن، صبح و شب یه قاشق مرباخوری ازش بخور.

انجیری که از شب قبل خیسوندی هم صبح با همون آب بخوری خوبه. 

آلو هم برای رفع یبوست خوبه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماساژ شکم با روغن زیتون در جهت عقربه‌های ساعت برای زمانی که دچار یبوست شدی هم خوبه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
هر روز صبح ناشتا سیب بخور.  اینم ترکیب که میگم درست کن: بارهنگ، خاکشیر، عسل، کره حیوانی به نسب ...

مرسی عزیزم از این به بعد رعایت میکنم اما الانو چکار کنم؟؟؟ که هیچی روش اثر نداره و فقط الانمو شل میکنه؟ 

مرسی عزیزم از این به بعد رعایت میکنم اما الانو چکار کنم؟؟؟ که هیچی روش اثر نداره و فقط الانمو شل میک ...

همینا رو انجام بدی، کمک میکنه بهت. 

الآن هم فوری فوتی میخوای نتیجه بگیری، برگ سنا دم کن و بخور.

واقعا کار میکنه؟! 

بله عزیزم. در زمان یبوست باید شکم رو در جهت عقربه‌های ساعت ماساژ داد. در زمان اسهال در جهت خلاف عقربه‌های ساعت. 

کم کتر کرده و الانم به خاطر چیزایی که خوردم شل شده، ولی حس میکنم قبلی ها نیومده و سفت مونده. 

خب پس قبلی ها رو دیگه از بالا نمیشه کاریش کرد خخخ باید از پایین کاری کنی

فقط شیاف بیزاکودیل جواب میده

بذار به کاری میکنه روده ات تخلیه بشه

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است