2777
2789

کلا جدیدا خیلی حساس شدم رو همه چی ... هر کی یه چیز بیخود میگه زود عصبانی میشم و خودخوری و حرص میخورم ... البته بیشتر حرص خوردنامم از دست مادر شوهر و دختر خواهر شوهرمه سر موضوع جاری که خیلی شاخ میپندارنش و همش تعریفشه. با اینکه من چیزی کم تر ندارم ازش ولی اون چون کار میکنه و گاهی چیزی میخره براشون خیلی عزیزشون شده البته سیاست هم خیلی داره که من ندارم (خب سنم کمتر از اون هست)...و اینکه خب بچه اش رو نگه میدارن که اون بتونه کار کنه... کلا کاری کردن که حالم از این شخص بهم میخوره و دیگه کلا اعتماد به نفسم رو هم از دست دادم ...برای هر کی میگم ، میگه نباید اهمیت بدی و بذار هر چی میخوام بگن ولی اخه آدم دیگه چقدر میدونه سکوت کنه ... جواب هم نمی‌تونم بدم چون سریع جبهه می‌گیرن علیه من و میگن تو حسودی و بدتر می‌کننماجرا رو ....کلا بی اعصاب شدم همش سربچم داد و بیدار می‌کنم میگم کهمش بچم مانع پیشرفتم شده و نمیذاره منم کار کنم و پول دربیارم که دهن مادر شوهر و ببندم...مادرشوهرمم جدیداهم بیشتر پولکی شده اینو خود همسرمم میگه...من خانواده ام وضع مالیشون خوبه و خیلی کمکمون کردن تو زندگی و خانواده و همسرمم دوست ندارن من زیاد به کار بیرون از خونه فکر کنم  بخاطر همین خانوادمم پشتمن از لحاظ مالی و همه چی ...درصورتی که هیچکدوم از جاریام اینجوری خانواده‌شون حامیشون نبودن .... همه فکر و ذکرم دیگه شده پول ... فک می‌کنم پول داشته باشم عزیز میشم جلو مادرشوهرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه زیاد دو نفر صمیمی باشن خیلی زود هم در اینده بینشون شکراب میشه

بعضی وقتها شیطون میره تو جلدم آرزوی مرگشون رو میکنم بعد به خودم میگم آرزوی مرگ کسی رو نکن هیچ وقت