2777
2789
عنوان

حرف زدن کودک مامانا لطفا بیاین

82 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

بچه شما چند ماهگی شروع به حرف زدن کرد 

حتی کلماتی مث مامان،،  بابا،  آب،  بده،  بیا،  نه،  اره..... 

پسر من 20 ماهشه هیچی حرف نمیزنه فقط دو میگه،  با ما میگه 

چکار کنم تا کی وقت داره حرف بزنه 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دادش منم21ماهش هس فقط دده و با و ما میگهمامانم کلی غصه میخورخ،

بازم داداش شما پیشرفت داره دده میگه 😀بچه من فقط با ما میگه 

نگران نباش پسرم فردای تولد دوسالگیش شروع کرد به حرف زدن

واقعا؟ ینی قبل از تولدش مامان بابا محکم نمیگفت؟ 

واقعا؟ ینی قبل از تولدش مامان بابا محکم نمیگفت؟ 

باور کن تلویزیون نگاه میکرد میخواست بگه چی میگه با دستش منظورشو میرسوند ولی خداشاهده فردای تولدش تلویزیون هرچی میگفت اینم میگفت شروع کرد جمله بندی

دختر من تا 18 ماهگی هیچی نمیگفت فقط بابا ئدفعه از 19ماهگی شروع کرد همه کلمه ها رو میگه ماشا... نگران نباش پسرا معمولا دیرتر به حرف میان

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔
دختر من تا 18 ماهگی هیچی نمیگفت فقط بابا ئدفعه از 19ماهگی شروع کرد همه کلمه ها رو میگه ماشا... نگران ...

ایشالا، آخه پسر خواهرم 18 ماهش بود محکم کلمات رو میگفت 

ایشالا، آخه پسر خواهرم 18 ماهش بود محکم کلمات رو میگفت 

بچه ها رو با هم مقایسه نکنید هر بچه ای یک توانایی خاصی داره مطمئنا بچه شما هم داره ...دختر منم همسن دختر برادرمه اون حرف نمیزنه هنوز ولی مثلا زودتر راه افتاد از دخترمن

نه مُردم از دوریت   نه زندگی کردم ....                                              آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ؛ اما دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم 💔
باور کن تلویزیون نگاه میکرد میخواست بگه چی میگه با دستش منظورشو میرسوند ولی خداشاهده فردای تولدش تلو ...

چه بامزه خدا حفظش کنه براتون