من خیلب میترسم بخصوص ک میگن طبیهی خیلی بهتره اخه من ی کوررتاژ شدم ی سقط طبیعی داشتم خیلی وحشت ...
سقط نداشتم عزیزم
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
معده ام عمل شده بود کل اش بخیه داره اگر زیاد فشار میومد واریس معده میگرفتم و درنهایت خونریزی سه بار کمیسیون پزشکی رفتم قبول نکردن با اینکه نامه بیمارستان داشتم با امضا سه جراح آخرش دکتر زنانم خودش گفت سزارین بقیه داستانهاش با من تا شش ماه بیمارستان زنگ میزدن بیاین نرفتم بنده خدا کارم اعتبارش گذاشت حتی هزارتومن هم نگرفت
هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خیلب میترسم بخصوص ک میگن طبیهی خیلی بهتره اخه من ی کوررتاژ شدم ی سقط طبیعی داشتم خیلی وحشت ...
ببین شاید یکسان باشه اما سقط چون داری از دستش میدی قطعا درداورتره. اما زایمان لذت بعدش تمام درداتو میبره
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....