2777
2789
عنوان

چند هفته زایمان کردید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 48 پست
من خیلب میترسم بخصوص ک میگن طبیهی خیلی بهتره  اخه من ی کوررتاژ شدم ی سقط طبیعی داشتم خیلی وحشت ...

سقط نداشتم عزیزم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
دلیلتون برای سزارین چی بود؟؟

معده ام عمل شده بود کل اش بخیه داره اگر زیاد فشار میومد واریس معده میگرفتم و درنهایت خونریزی سه بار کمیسیون پزشکی رفتم قبول نکردن با اینکه نامه بیمارستان داشتم با امضا سه جراح آخرش دکتر زنانم خودش گفت سزارین بقیه داستانهاش با من تا شش ماه بیمارستان زنگ میزدن بیاین نرفتم بنده خدا کارم اعتبارش گذاشت حتی هزارتومن هم نگرفت

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله بچت به سلامتی دنیابیاد

مرسی عزیزدلم انشالا بزودی ی نی نی صحیح و سالم خدابهت بده

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان
بله تقریبا. ولی همینکه بچه میاد بیرو انگار دوبار متولد شدی. هیچچچچچ دردی نداری

شما چقدر زمان برد زایمانتون عزیزم

ببخشید میپرسم من چند روز پیش بچه ام سقط شد  درد سقط شدیدش نیم ساعت بود بعد تموم شد 

یعنی اینکارها تاثیر داره شما برای معاینه رفتی دهانه رحمت باز بود؟؟وزن نی نی چند کیلو بود؟؟

آره ۲ سانت بودم.۳ کیلو و ۳۰۰

هر گاه حاکمان دروغ بگویند، باران بند می آید و هرگاه سلطان ستم کند دولت سست و بی اعتبار می شود..امام رضا (ع) امالی شیخ مفید ص ۳۱۰

من خیلب میترسم بخصوص ک میگن طبیهی خیلی بهتره  اخه من ی کوررتاژ شدم ی سقط طبیعی داشتم خیلی وحشت ...

ببین شاید یکسان باشه اما سقط چون داری از دستش میدی قطعا درداورتره. اما زایمان لذت بعدش تمام درداتو میبره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

شما چقدر زمان برد زایمانتون عزیزم ببخشید میپرسم من چند روز پیش بچه ام سقط شد  درد سقط شدیدش نی ...

درد قابل تحمل که تو خونه کشیدم ۳ ساعت ینی هرچند دقیقه میگرفت. درد شدید هم ۳ ساعت تو بیمارستان

هر گاه حاکمان دروغ بگویند، باران بند می آید و هرگاه سلطان ستم کند دولت سست و بی اعتبار می شود..امام رضا (ع) امالی شیخ مفید ص ۳۱۰

اره واقعا. بالاخره بچه میخواد بیاد بیرون.

اره منم خیلی ضعیفم حس میکنم نابود میشم 

دوتا سقط داشتم 

تا دوسال دیگ نگذره فکر بچه نمیکنم اول باید خوب تقویت کنم بدنم اماده کنم 

منم میخوام سزارین بشم  طبیعی چیه انقدر درد داره واسه قدیم بود طبیعی

من دودلم نمی‌دونم کدوم بهتره 😓

عزیزم زعفرون رو فقط باید موقعی که درد زایمان داری بخوری اونم زعفرون رقیق

ممنون گلم

من دودلم نمی‌دونم کدوم بهتره 😓

زیادم به دلخواه شما نیس. اگه دردت نگیره القا زایمان میکنن. بازم اگه بدنیا نیومد میبرن سزارین

درد قابل تحمل که تو خونه کشیدم ۳ ساعت ینی هرچند دقیقه میگرفت. درد شدید هم ۳ ساعت تو بیمارستان

وای خیلی زیاد بوده 

ب هر حال برا همینه خدا گناهان مادرو بعد از زایمان میبخشه بی دلیل نیست 💗

شما عزیزم همسرتون اومدن باهاتون؟؟؟میددنم داخل راه نمیدن 

اما حس میکنم مرد اونموقع درد کشیدن همسرش باید ببینه قدرش بدونه