2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسه تا سکه پارسیان داشتم امروز واسه اجاره خونه فروختیم ۲۳۰تومن ضرر کردم چون تو گرونی خریده بودم

کار شوهرت چیه؟

انشاالله پر روزی باشه

منم حقوق شوهرم خیلی کمه

گروه زرد  امروز یکشنبه ۹۹/۱۲/۱۷  قد ۱۶۳ ،،،وزن اولیه ۸۱ ،،،وزن هدف ۶۶ ،،،وزن فعلی ۸۱    هرچیز که در جستن آنی ،آنی... از تو فقط یکی تو دنیا هست پس سعی کن همیشه بهترین باشی

خودت نمیتونی سر کار بری؟

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
با حقوق دو و نیم و کلی قسط و حاملگی و مهمون و ....جدیدا هم که شوهرم چن وقت کار نکرده

دقیقا مثل ما حقوق شوهرم ۲ و نیمه نمیدونیم به کجا برسونیمش

گروه زرد  امروز یکشنبه ۹۹/۱۲/۱۷  قد ۱۶۳ ،،،وزن اولیه ۸۱ ،،،وزن هدف ۶۶ ،،،وزن فعلی ۸۱    هرچیز که در جستن آنی ،آنی... از تو فقط یکی تو دنیا هست پس سعی کن همیشه بهترین باشی
کار شوهرت چیه؟ انشاالله پر روزی باشه منم حقوق شوهرم خیلی کمه

کار با تراکتور 

درامدش خوبه ولی تراکتور خرابه باید عوض بشه پول نداریم بذاریم روش مگه خودمونو بتکونیم یمدت بدبختی بکشیم