2777
2789
عنوان

خسته شدم ازبیخیالیِ بابام😞

171 بازدید | 15 پست

بچه ها من یه بابا دارم

بیخیال ترازهمه ی دنیا

ینی هیجی براش مهم نیس

بماند که چقدرمادرم ازش حرص میخوره بمااااند.

کارش باموتوره صب ساعت ۹میره

بعدشم ساعت ۱۲تا ۳خونه ی مامانش میره

بعدشم میره سرکار تا ۷

اصنم معلوم نیست که واقعا کارمیکنه یا بادوستاش وقت میگذرونه کلا ادمیه که کارو پول دراوردنو اصن هیچیه هیچی براش مهم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ربطش ب من چیه

اینکه من نگرانه ایندمممم

چنتا خواستکارداشتم ولی بخاطر وضعه نامناسبه خونمون ردشون کردم

من خسته شدم ازاین وضع

هرچی میگذره بخاطره این بابام ما ندارترمیشیم

چیکارکنممم

😭😭

یه لحظه دورازجوووون به نبودش فکر کن 🥀🖤 دیگه اینجوری نمیگی

من خیلی دوسش دارما

ولی بخدا نبودنشم فرقی نداره برامون

نه عاطفه داره نه حمایت نه زبونه خوش

حتی به مادرمم توجه نمیکنه.یه کم به فکره اینده نیست

من خیلی دوسش دارما ولی بخدا نبودنشم فرقی نداره برامون نه عاطفه داره نه حمایت نه زبونه خوش حتی به ...

بدترین پدر دنیا هم که باشه نبودش میشه یه درد بزرگ از داشتنش لذت ببر 

من‌پدر بزرگم فوت شدن دیدم‌چقدر بابام شکسته شد 

بدترین پدر دنیا هم که باشه نبودش میشه یه درد بزرگ از داشتنش لذت ببر  من‌پدر بزرگم فوت شدن دیدم ...

خدابیامرزتشون عزیزم

ولی پدره من انقدر سردو بیخیاله که واسه پدرمادرشم اهمیت قاعل نیست فقط ازشون میترسه

وگرنع خیلی وقتا تلفنشونو جواب نمیده دراین حددده

دیگه پدرتو نمیشه عوض کرد چون از اول اینجوری بوده اگه میتونی خودت برو سر ی کاری

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
همین که سایش بالا سرتونه شکر اما باهاش صحبت کن دو نفره بگو دردای دلتو تا بذارتشون کنار  نه ب ...

توفک کردی بااین اخلاقاش من باهاش صمیمی ام

اصن بلدم صمیمی باشم؟

تاهرچی بگم دادمیزنه

دلم.میخاد ازدواج کنم برم راحت شم ولی میگم باکدوم پول عروسی کنم بااین خونه زندگی خواستگار بیادبرام بااین پدر؟

بدترهمه سختیاش میفته رودوشه مامانم😞

دیگه پدرتو نمیشه عوض کرد چون از اول اینجوری بوده اگه میتونی خودت برو سر ی کاری

دوس دارم کارکنم ولی خودشون نمیزارن

این اواخرانقد گیردادم بهشون اجازه دادن ولی کارنیست

اگرم باشه یاراهش دوره یانامناسب

توفک کردی بااین اخلاقاش من باهاش صمیمی ام اصن بلدم صمیمی باشم؟ تاهرچی بگم دادمیزنه دلم.میخاد ازدو ...

بابای من عصبیه وخیلی خیلی دعوا میکنه  همش دعوا داره و قهره وغر میزنه بخصوص ا من کهاصلا خوب نیس بارها نفرینمم کرده اما بارها شده مادرم و.... التماسش کردن فلان کارو نکن و... گوش نکرده مثلا من تنها شدم اروم رفتم دردمو گفتم بابا بخاطر من اینجور باش من الان تو ادما جز شما کی پناهمه

من کی سایه سرمه و....   بعد کامل گوش داد تو هم تجربه کن شاید جواب داد روت

بابای من عصبیه وخیلی خیلی دعوا میکنه  همش دعوا داره و قهره وغر میزنه بخصوص ا من کهاصلا خوب نیس ...

خوش بحالت چ خوب

من ازاین حرفا بلدنیستم ب خانوادم بگم

یادنگرفتم خجالت میکشم

روم نمیشه بهش بگم واسه ایندم پول جم کنین 

روم نمیشه بگم مبلارو عوض کنین که خواستگاربیاد

خوش بحالت چ خوب من ازاین حرفا بلدنیستم ب خانوادم بگم یادنگرفتم خجالت میکشم روم نمیشه بهش بگم واسه ...

منم روم نمیشه   تو اون لحظه انقدر فشار رو ادمه نصف عمر ادم میره  باور کن پدرم من خیلی خشنه بعد خودمم چشامو گاهی بستم بهش گفتم بخاطر من

اصلا بقیه رو ول کردم ولی من که بدون تو میمیرم

چرا انقد حرص میخوری اگه طوریت شه چی

از راه مسالمت امیز پیش برو

منم روم نمیشه   تو اون لحظه انقدر فشار رو ادمه نصف عمر ادم میره   باور کن پدرم من خیلی ...

این حرفایی ک تومیزنیو بهم میگی اصن ملموس نیستن برام درک نمیکنم اصن

مرسی به هرحال