2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار تو خونمون روز عید تموم اقوام مامانم بودن و خیای شلوغ و پرسرصدا بعد داداشم گه کوچیکه یکدفعهای گفت یه جوک بگم بعد چون داداشم خیلی بامزه و کوچولو بود ناگهاااااان تمام جمع رفت رو سکوت و قربون صدقش که اون جک بگه

کلاس سوم بودم

تازه فیلم سیندرلارو دیدم

هیچی دیگه وسط حنابندون دختر عمم 

رفتم وسط مثل سیندلا و جنی و دوازده پرنس رقصیدم

وای خدا مامانم قرمز شده بود داشت اتیش میگرفت

همه با تعجب نگام میکردنو مبخندیدن من فکر میکردم اوه چ شاخ و خاص میرقصم چ خوششون اومده

کاربری برای دو نفر است

هیچی وحشت ناک تر از این نیس عشقم روبروم بود داشتم قربون صدقش میرفتم یهو مامانش از پشت سرم گفت دالی اقوامم هس ابروم جلوش رفت هرموقع میبینتم یه لبخندی بهم میزنه

خدایا نا امیدم نکن🙏

بعد برادرم گفت یه روز یه پسره ای مبصر کلاسه  تخته کلاسشو پیدا نمیکنه نمیتونه پاک کنه میره تو خونه و از کیف مادرش یه نوار بهداشتی پیدا میکنه و میره فردا تو مدرسه بعد تهشو که چسب داره میچسبونه ته دستش و میره قشنگ پاک میکنه و اینقدرم خوب پاک میکنه

وای خدا وقتی یادم میاد میخام بمیرم😂😂😂😂

زن عموم فوت شده بود 🖤ب مادر زن عموم بجای اینکه بگم غم اخرتون باشه گفتم دفعه اخرتون باشه  مادرزن عموم خنده و گریه رو قاطی کرده بود بنده خدا بین دوتاش موند😭😭😭😭😭

متاهل و متعهد ب قلبش❤ #M                            من اگرخوبم اگربد ، ط برو خود راباش•••♡

رفتم خونه ی فامیل مبل چرم داشتن موقع بلندشدن صدا داد جیبییر 

همه کله ها برگشت سمت من 😐😂

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹