2777
2789
عنوان

قبل بارداری

82 بازدید | 3 پست

سلام خانوما ی سوال ببخشید خانوما من تنبلی تخمدان دکتر گفت دارم ولی پریودم منظم بود بعد بهم لتروزول و امپول اچ ام جی داد زدم رفتم سونو گفت فولیکول ۱۸ دارم روز ۱۲ پریودی روز ۱۴ هم دوتا امپول اچ سی جی زدم ظهر جمعه بعد قبلشم رابطه داشتیم امروز هم همینطور بعد الان زیر دلم خیلی درد میکنه از چیع و چکار کنم 

سلام بیا اینجا بپرس

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4719021/چگونه-پسر-دار-شویم-مهمترین-نکته-شناخت-بدن-و-تعداد-اقدام-بالا-در-بازه-تخمک-گذاری

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

درد که معلوم نمیشه از چیه 

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان