2777
2789
عنوان

پرى بعد از سقط

110 بازدید | 15 پست

خانما ميدونيد بعد از سقط چقدر زمان ميبره پريود شيم؟ يا اينكه اصلا چه مدلي بايد حساب كنيم مثلا از اولين روز سقط بايد حساب كنيم يا از آخرين روز پاك شدن؟ چون من سقطم يكماه طول كشيد

عزیز از زمان پاک شدنت باید حساب کنی 

برای سقطت متاسفم الهی جاش سبز بشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اگه کسی گفت لایک کن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز از زمان پاک شدنت باید حساب کنی  برای سقطت متاسفم الهی جاش سبز بشه

مرسي عزيزم از دعاي قشنگت، دكترم گفت بعد از اولين پريود اقدام كن ولي نميدونستم چه جوري بايد حساب كنم

مرسي عزيزم از دعاي قشنگت، دكترم گفت بعد از اولين پريود اقدام كن ولي نميدونستم چه جوري بايد حساب كنم

منظورش بعد از دوماه از سقطت هست 

ببخشید چه دکتری هست گفت اقدام کن این بدترین کاره 

پیش هر دکتری با هر تخصصی نری 

اول ازمایش و چکاپ باید بشی 

وضعیت رحم و تخمدان بررسی بشه که اصلا انقدر قدرت پیدا کرده که برای بارداری بعدی ...

این همه دکترا میگن از سه تا یک سال باید تقویت کنی بعد باردار بشی 

حواست باشه 

هر دکتری دکتر نی عزیز ...خیلی هاشون با تقلب و ...نمره اوردن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

منظورش بعد از دوماه از سقطت هست  ببخشید چه دکتری هست گفت اقدام کن این بدترین کاره  پیش ه ...

والا اينكه خيلي معروفه، دكتر عارفي، اصلا متخصص سقط هستش ولي ميگه قديما ميگفتن صبر كنيد بهتره الان به اين نتيجه رسيدن زودتر اقدام كنيد چون رحم پاكه احتمال سقط مياد پايين، بهم گفت بالاي ٦ ماه دوباره درصد سقط و ميبره بالا

نميدونم والا خيلي ميترسم خودمم وارد ٣٥ سال شدم ميترسم صبر كنم سنم بره بالا شانس بارداريم كم شه

والا اينكه خيلي معروفه، دكتر عارفي، اصلا متخصص سقط هستش ولي ميگه قديما ميگفتن صبر كنيد بهتره الان به ...

پس اگه به شرایطتت واقف هست به حرفش عمل کن 

الهی به خیرت باشه عزیز

مرسي عزيزم، لطفا برام دعا كن، خيلي روزاي سختي و گذروندم 😔 از ته قلبم دلم بچه ميخواد

الهی به حق علی به حق فاطمه زهرا به زودی مادر بشی عزیزدل 

دكتره من گفته بعد از اولين پري اقدام كن به شما چي گفتن؟

ب من گف سه ماه من کورتاژ کردم....این ماه اولین ماه اقدامم بعد سقط بود بی بی چکم هاله انداخت

وخدایی ک بشدت کافیست😍من ب معجزه ی خدا ایمان دارم..