2777
2789
عنوان

برنامه شاد

109 بازدید | 8 پست

خانما بچه هاتون با برنامه شاد خودشون درس میخونن؟  خوب یاد میگیرن   ..  من که دخترم مدرسه میرفت خیلی درسش خوب بود الان با شاد میگه فیلما رو میبینم هیچی نمی فهمم معلمش هم همش گله میکنه  اونوقت منم باید کلی وقت بزارم خودم بهس یاد بدن  اخه اینم شد وضع  از کار و زندگی افتادم  دیگه من بخوام درس بدم پس دیکه معلم این وسط مفت مفت حقوق بگیره اونوقت من دو سه ساعت وقت بزارم گلومم پاره بشه.  

خوب الان رو دوش ماست درس دادن.من از 12تا 8شب درگیر درس ومشق هستم

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه خیلی خوبه بچه کنار مادرش درس یاد بگیره الان درگیر حقوق معلمش نباش بچه کنار تو باید استرسش کمتر باشه و قشنگ تر یاد بگیره باهاش همراهی کن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اینکه خیلی خوبه بچه کنار مادرش درس یاد بگیره الان درگیر حقوق معلمش نباش بچه کنار تو باید استرسش کمتر ...

خسته میشم خیلی    مدرسه میرفتن که بهتر بود دخترم مدرسه رو خیلی دوست داره 

خسته میشم خیلی    مدرسه میرفتن که بهتر بود دخترم مدرسه رو خیلی دوست داره

حق داری اما باور کن دخترت داره تو خونه کلافه میشه شما هم دائم بهش غر بزنی استرس درس هم که داره ببین چی به روز اون بچه میاد اون که خودش دوست نداشته این شرایط بوجود بیاد حالا شما با فشاری که بهش وارد میکنی یعنی مقصر همه اتفاقاتی بد دخترته یکم دوستانه تر برخورد کن باهاش این روزهای سخت بالاخره تموم میشه اما اثرش توی روحیه دخترت می مونه بذار روزای جالبی از درس خوندن کنار شما تو ذهنش ثبت کنه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

من بچم کوچیکه اما سه تا از بچه های خواهر شوهرام و دوتا از بچه های همسایمون رو توی درسا کمک میکنم بهشون و خیلی حس خوبی دارم بچه ها وقتی یه چیزی یاد میگیرن خیلی قیافه هاشون جالب میشه