2777
2789
عزیزم به عشقت میرسی اما ببخش که این رو میگم راحت هم میرسی اما بعدش ممکن دچار مشکل بشین البته زبونم ل ...

فک کنم اشتباه کردی😅 اخه خانوادم ب شدت مخالفن همه میگن بهم میرسین و زندگی خوبی دارین 

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونکه مربوط به اموزشش هم هست

ای بابا اسی تو اینکاره نیستی. 

بین طلاق و ادامه زندگی مونده.

ولی تاپیکت جالب بود .موفق باشی

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
اسییییی😕😕😕😕😕بگو دیگه من رادیولوژیست میشم به نظرت؟؟ کی ازدواج می کنم؟؟با کی؟؟

رادیولوژیست ان شالله که بشی

با پسر غریبه نمیشناسیش هم 

کاش زندگی از اینا داشت ▶️⏸◀️⏯⏩⏪⏺
میدونم همونجا که هست جاش امنه بین دو تا پنج سال دیکه چندبرابرش رو تحویل میگیری 

لطفا جواب منم بده 

پسرم دنیامه  هیچ کس بیشتر از الله دوستت ندارد.هیچ کس تورو بیشتر از الله نمیشناسد.هیچ کس بیشتر از الله به نفع شما نیست.هیچ کس بیشتر از الله درکت نمیکند.بیاد داشته باش که دوستت دارد.مهم نیست کجا بوده ای.مهم نیست چکار کرده ای.مهم نیست چقدر دورافتاده ای و گناه کرده ای.بخشش بینهایت اومنتظر تو است.
میدونم همونجا که هست جاش امنه بین دو تا پنج سال دیکه چندبرابرش رو تحویل میگیری 

ما کی میریم خونه خودمون؟ مبتونیم خونه بخریم

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
دی ماه ان شالله

راجبه من چی ب ذهنت میاد🤔🤔🤔

خدایاشکرت واسه همه چی🙏❤من خیلی خوشبختم چون مامان دوتافرشته کوچولوام وهمسرمردی هستم ک باتموم وجوددوسم داره وبرای خوشبختیه من وبچهام تلاش میکنه💖💖بعـضـیـاخــیـلی عقــده ای هســتـن😏ازطــرزصـحبـت کـردنـشــون کامـلا مشـخصـه🤗🤗