2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنید

132 بازدید | 12 پست

گلوم خارش داره از صبح تا حالا همش سرفه خشک میکنم هیچ علائمی ندارم یعنی کرونا دارم؟ 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 

حتما

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریع محلول اب و نمک سرکه قرقره کن صبخ هم اب گرم و ابایمو و عسل بخور

اب نمک قر قره کردم 

خدایا امید هیچ کیو نا امید نکن  خدایا فقط از خودت یاری میخوام علی بذکرالله تطمئن القلوب 
این چیه نمیدونم 

یه تاپیک برای حرز امام جواد زدم توضیح دادم. دعایی رو پوست آهو هست که تو قاب نقرع میذاری و همیشه همراه میکنی. شدیدا تاثیر دیدیم برای کزونا برای چند نفر گرفتیم واقعا خوب شدن

تاپیکمو مطالعه کردی و کمکت کرد برام دعا کن...
یه تاپیک برای حرز امام جواد زدم توضیح دادم. دعایی رو پوست آهو هست که تو قاب نقرع میذاری و همیشه همرا ...

ممنونم 

درود بر تو.خدا شفا بده

الهی آمین برام دعا کن نداشته باشم اگه داشته باشم خوب شم