marygoli71 مدیر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 383 عنوان از خودم بدم میاد | مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 45 پست وسواس داره از پا درم میارهخیلی حالم بدهبه دلداری نیاز دارم 1399/08/19 | 01:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marygoli71 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 383 واله مال من ک وسواس فکری عملیه...مسخره ترین نوعشه شبا خودم ب کارای خودم خندم میگیره با سی سال سن حق داری میدونم منم تو عصبانیت رفتارام قابل کنترل نیسخیلی پرخاشگر شدم عصبی شدم
marygoli71 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 383 دسشویی مخصوصا دوران پریودی و شماره۲ اگر گشاد ترین شلوار دنیا هم پام باشه بازم احساس تمیزی ندا ... من که شستم پا برام عادت شده دیگه وسواس حسابش نمیکنم
پیشی___ملوس عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 18777 من که شستم پا برام عادت شده دیگه وسواس حسابش نمیکنم من کلا اینجور مواقع باید همرو دربیارم مشکلم اینه فک کن مهمونیم باشم بایدش هست طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
marygoli71 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 383 منم دو تا بچه دارم انقد دخترم گریه میکنه اول تمیز میکنم بعد بهش میرسم یه پسرم دارم جرات نداره حتی به ... امشب دلم خیلی برا بچم سوختخیلی با کارام اذیتش میکنمدست خودم نیستیه لحظه دلم خواست جدا شم از این زندگیبا وجودی که شوهرم جونش هم میده برامولی خیلی دارم اذیتشون میکنم
marygoli71 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 383 من شش ماه داروهم خوردم ولی بعدش دوباره مثه اولم شدم ای خدا این چه دردی اخه
aviiiiiiin عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 9121 امشب دلم خیلی برا بچم سوخت خیلی با کارام اذیتش میکنم دست خودم نیست یه لحظه دلم خواست جدا شم از ای ... دست خودمون نیس خب چکار کنیم مشکلات گذشته اینجوری میکنه ادمو چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
marygoli71 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 383 دست خودمون نیس خب چکار کنیم مشکلات گذشته اینجوری میکنه ادمو خیلی عذاب وجدان دارممیترسم بچم مریض بشه مدام میشورمشامشبم اب سرد شده بود ناخنم خورد به بینیش یه کوچولو خون اومدبعد گریه کرد دستش کشید به صورتشگفتم حتما همش نجس شده بردمش حمام اب سرد بود بیچاره گریه کرد تا با کتری اب گرم آورد باباشحالم خیلی بد
marygoli71 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 383 من کلا اینجور مواقع باید همرو دربیارم مشکلم اینه فک کن مهمونیم باشم بایدش هست من بیشتر حساسیتم برا نجس کاری پسرممخصوصا وقتی جایش خون بیاد دیگه اگه سر سوزن هم باشه باید به هر چی فکر کنم خورده بشورم
aviiiiiiin عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 9121 خیلی عذاب وجدان دارم میترسم بچم مریض بشه مدام میشورمش امشبم اب سرد شده بود ناخنم خور ... ای وای من دیگه بچه هامو نمیشورم انقد، تو وسواس نجاست داری دکتر نرفتی خودتم سرزنش نکن چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
پیشی___ملوس عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 18777 من بیشتر حساسیتم برا نجس کاری پسرم مخصوصا وقتی جایش خون بیاد دیگه اگه سر سوزن هم باشه باید ب ... انشالله خوب بشی خیلی بده وسواسمن وسواس فکریم دارم صدبار کیفمو چک میکنم بیرون گوشی و پولم باشه طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
marygoli71 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 383 ای وای من دیگه بچه هامو نمیشورم انقد، تو وسواس نجاست داری دکتر نرفتی خودتم سرزنش نکن نه دکتر نرفتم خوب الان شما اگه جای من بودی چیکار میکردیبچه جایش خون بیاد دستش دهنش پاش نمیشورین؟
aviiiiiiin عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 9121 نه دکتر نرفتم خوب الان شما اگه جای من بودی چیکار میکردی بچه جایش خون بیاد دستش دهنش پاش نمیش ... فقط اونجاهایی که خونی شده میشورم شیطان داره ازارت میده چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
marygoli71 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 383 فقط اونجاهایی که خونی شده میشورم شیطان داره ازارت میده کاش دست از سرم بردارهگاهی اوقات خسته میشم میگم به جهنم بزار تو نجاست زندگی کنم ولی آرامش داشته باشمبازم نمیتونم مقاومت کنم
aviiiiiiin عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 9121 کاش دست از سرم برداره گاهی اوقات خسته میشم میگم به جهنم بزار تو نجاست زندگی کنم ولی آرامش داشته باش ... نماز میخونی؟ چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
marygoli71 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 383 انشالله خوب بشی خیلی بده وسواس من وسواس فکریم دارم صدبار کیفمو چک میکنم بیرون گوشی و پولم باشه ان شاءاللههمچنین