2777
2789

برگردم به عقب، به خیلیا رو نمیدم

شخصیت خودمو بخاطر بقیه زیر پا نمیذارم

از خودم دفاع میکنم

به خودم عشق می ورزم نه اینکه هی خودمو بخاطر چیزایی که توش دخیل نبودم هم سرزنش کنم

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسمو ادامه میدادم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

تنها کاری ک از دستم برمیومد این بود ک کلی مسافرت و گشت و گذار میرفتم عوض عقده های روزای کروناییمون😢

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

۵سال زیاده

۳سال اگه بود خوب بود،که جلوی ی اشتباه بزرگ رو میگرفتم

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
ژینا چند سالته عزیزم؟ 

جانم

ابان رفتم تو21

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بسلامتی ♥️💋

قربانت روم مرس مرس

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ازدواج نمیکردم . از خودم دفاع میکردم . به خودم اهمیت میدادم

😌کاش یاد بگیریم سرمون تو زندگی خودمون باشه😌                                🥲 آی ام کاربر قدیمی 🥲                                                       🤪🤭 مغرور جذاب 🤭🤪