2777
2789

ان شاالله همگی حاجت روا شیم.دوستان شما هم لطف کنید برای حاجت دل من حمد بخونید ممنونم.التماس دعا🙇

میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

❤️❤️

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️

بخون برام فردا همه چی خوب پیش بره ایمم معصومه الهی ک خودتم حاجت رواشی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

سلام حاجت رواشین حمد خوندم براتون شمام دعا کنید این ماه صلاحه مامان باشم 

خدایا خودت مراقب همه کوچولو ها باش برای سلامتی و تعجیل در ظهور اقا صاحب الزمانذو سلامتی همه تودلیا صلوات الهم صل علی محمد و ال محمد 

من خوندم.شما هم دعا کنید من این ماه مامان بشم

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

خیلی التماس دعا عزیزم 

چشم من هم آیه الکرسی و هم حمد میخونم براتون گلی

ان شاالله همه حاجت روا بشیم باسلامتی امین 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا