2777
2789
عنوان

بت خانواده همسر را بشکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317349 بازدید | 1712 پست

حالا چنندتا مثال ازش دوستان نظرتون چیه درباری این جاریم.از اول اینجوری نبود وقتی اومد تو خانوادی شوهر اصلا حاضر نبود سر سفره بشینه با مادروپدرشوهر غذا بخوره یا پیش اونا کم میخورد تو خلوت غذاشو میخورد تا همه بگن وای چه کم غذا میخوره یا اصلا حرف نمیزد با هیچ کس مادرشوهرم از دستش گریه میکرد چون تو همون خونه با پدرومادرشوهر زندگی میکرد انتظار کار ازش داشتن بعد یه ادم بسیار شلخته بود جاریم نه خونه تمیز میکرد نه غذای درست وحسابی میپخت.ولی بعد از دوسال به کل تغییر کرد

🚫لطفا اینقدلایک نکنید🚫کامنت بزارید😁
اره دیگه این جاری بزرگی منم از بس حسوده ولی متن سازی بلده وای عروس فلانی مثل طلاس چقدر کاریه رحمت به ...

بذاربکشه چندسال دیگه میفهمه چقدبی ارزش شده وسواری داده.من جاری حسودم هم شوهرشوهم خانواده شوهرو علیه من پرمیکرد به شوهرمم تیکه مینداختن تامحبتی نکنه.چقدتواین چندسال دعوابین منوشوهرم بخاطر ایناشدحلال نمیکنم خدانگذره ازشون.ولی بازم مثل احمقاخوب برخوردمیکردم با همشون به روی خودم نمیوردم.الان میبینم چقداشتباه کردم خار شدم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر همون خونه موند و با پدرشوهر مادرشوهر و مادرپدرشوهرم زندگی میکنن.شده یه ادم به شدت کاری گاو میدوشه نان درست میکنه هر جمعه خانوادی ۴برادرشوهر جمعن براش غذا میپزه کار میکنه بعد اون مادرپدرشوهرم که خیلی پیر صدسالشه زمین گیر شده فقط جاریم حمومش میکنه براش وضو میگیره هر غذای بخواد باید درست کنه چون مادرشوهرمم اسم داره نمیتومه کار زیاد بکنه چون ردستا هستن به شدت کار زیاد دارن یعنی این جاریم هر روز صبح ۵ بلند میشه تا ۹ شب.بعد مادرشوهر و اون مادربزرگ میگه این رحمته خدا برا ما فرستاده که همه کارارو میکنه همش دعاش میکنن با این همه کار حامله هم هست.شوهرش براش مهم نیست ولی مادرشوهر و پدرشوهر خیلی قدرشو میدونن چون براشون همه کار میکنه.شما بودید میکردید.ولی تو این ۵سال فقط دلش با من صاف نشده😂😂😂😂😂وقتی میرم اونجا برا اینکه کار نکنم بهم محل نمیده تا همه فقط از اون تعریف بکنن.و الان میشینه توقابلمه غذا میخوره اینقد زیاد میخوره حسابیم چاق شده😂😂😂😂😂فقط من به چاقیش حسودی میبرم اخه با این همه کار چطور این همه چاق شده من بیکار بیکار یک کیلو وزن نمیگیرم 😁اخه دوست دارم چاق بشم😁

بذاربکشه چندسال دیگه میفهمه چقدبی ارزش شده وسواری داده.من جاری حسودم هم شوهرشوهم خانواده شوهرو علیه ...

اره مال من میگفت ماهی چند کیسه برنج مصرف میکنین برا اینکه من بگم اونقد و بگه وای زیاده بخدا ما خیلی کم مصرف میکنیم منم همیشه از مصرف کردن خودش کمتر میکفتم دس از سرم برداشت😁

بذاربکشه چندسال دیگه میفهمه چقدبی ارزش شده وسواری داده.من جاری حسودم هم شوهرشوهم خانواده شوهرو علیه ...

مثلا میگفت مال ما یه کیلو چای برا ۶ماهمونه منم میگفتم ما یک کیلو چای برا یک سالمونه😉

سر همون خونه موند و با پدرشوهر مادرشوهر و مادرپدرشوهرم زندگی میکنن.شده یه ادم به شدت کاری گاو میدوشه ...

شوهرادم ارزش نذاره هیچ فایده ای نداره جالاخودشوهلاک کنه تاتعریفی باشه چه فایده  خوبی کردن خوبه ولی نه اینکه ادموخرفرض کنن سواستفاده کنن اگه کسی بفهم باشه اشکال نداره ولی وقتی ازهمونی که محل سگ نمیده تعریف میکنن ودل توروکه اینهمه خوبی کردی میشکنن بی ارزشت میکنن ادم بد بشه بهتره.من شوهر خودم یه ماه پیش گفت با خانواده من صمیمی نباش باهاشون گرم برخورد نکن گفتم یعنی تاحالا اشتباه کردم اونا رو مثل خانواده خودم دوستم گفت اره.معلوم نیست چه چرتوپرتایی گفتن که انقد ناراحت شده 

شوهرادم ارزش نذاره هیچ فایده ای نداره جالاخودشوهلاک کنه تاتعریفی باشه چه فایده  خوبی کردن خوبه ...

باور کن فقط برا تعریف کردنه این همه از خود گذشتگیش ولی پدرومادرشوهر خیلی قدرشو میدونن چون به کاراش نیاز دارن

هیچ وقت از توجه همسرت به اونها ناراحت نشو. مادر و خواهرش هستند. به نظر من هر مردی احتیاج داره با چ ...

ممنون بانو جان 

فقط در مورد انرژی منفی از راه دور هم میشه بگید 

چون من حس ششم خیلی قوی دارم 

و این ه مادر همسرم خانوادگی اهل دعا نویسی هستن

همیشه دگرگونی ناگهانی حالم زو متوجه نشدم و دلیلی پیدا نکردم 

ممکنه انفجار ناگهانی باشه و یا چند روز حال خراب

میتونه همون دریافت انرژی منفی اونها باشه ؟؟

راهی هست که انرژی شون رو دریافت نکنم؟

و قسم به نور،وقتی از زخم هایت وارد میشود،تا غم در آغوشت نگیرد...
منم الان فقط درحداحترامم دیگه نه روی خوش نشون میدم نه زیاد حرف میزنم نه گرم میگیرم خیلی عادی وسرددار ...

منم بخدا حداقل اینجوری حال خودم بهتر عصاب خودمو خورد نمیکنم که هی با خودم بگم منکه خوشبرخورد بودم منکه چیزی نگفتم این چرا باهام این کارو کرد.ازت ممنونم بانو ارتمیس این حال خوبو مدیونه توام😍😍😘😘

بانوجان بیتا خانومی.... من رابطه رفتواومدی بافامیلای خودمو همسرم خیلییی کمه الانم که بخاطرکروناچندم ...

سال های قبل همسرتون چکارمیکرد؟ 

انشاله بانوبیان جوابتونوبدن

ولی چون ازمن پرسیدی خودم تواین شرایط کارخاصی نمیکنم. یعنی اصلا قضیه رامطرح نمیکنم. تاببینم همسرم چه قدمی برمیداره. معمولا میزارم بعهده خودش مامان خودشه

خواست پول میده یانمیده. خودمو واردقضیه نمیکنم. 

همینکه خودم کارخاصی نکنم خودش خوبه. 

البته هرچقدربه مادرش دادبایدبمنم بده. اینودرخواست میکنم. خخخ

شکرت خداجون
سال های قبل همسرتون چکارمیکرد؟  انشاله بانوبیان جوابتونوبدن ولی چون ازمن پرسیدی خودم تواین شر ...

باهمسرم باشه یاچیزی نمیده یاکم میده... عیدی مادرشوخواهراشوقطع کرد

خدامهربونترین است...
سر همون خونه موند و با پدرشوهر مادرشوهر و مادرپدرشوهرم زندگی میکنن.شده یه ادم به شدت کاری گاو میدوشه ...

ما چه نظری راجبه جاری شما میتونیم داشته باشیم؟!

اون راه خودشو انتخاب کرده و شایدم حس خوبی داشته باشه از کاراش،شرایطشم فرق میکنه با شما...

نظر من راجبه شما اینه که فقط بفکر رشدو پیشرفت خودتون باشید 

هرکسی طبق دانسته های خودش رفتار میکنه و نمیشه از دور کسی رو قضاوت کرد