2777
2789
عنوان

منتظر نی نی

140 بازدید | 33 پست

کیا مث من منتظر نی نی هستن بیایین یکم درد و دل کنیم

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 

تا الان چه کارا کردین واسه بچه دار شدن مث من نا امیدین چه حسی دارین نسبت به حرفای اطرافیان مخصوصا خانواده شوهر

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاش باردار بودمو باهات دردو دل میکردم.

سه ماه منتظر بارداری بودم که کرونا گرفتم

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
من خیلی وقت بود منتظربودم تاینکه خدا رحمتشو بهم نازل کرد و باردارشدم ولی متاسفانه چنر وزیه ازدست داد ...

اخی عزیزم اوایلش سخته ولی ب مرور ارومتر میشی

وخدایی ک بشدت کافیست😍من ب معجزه ی خدا ایمان دارم..
بارداری

باردار نیستم کاش بودم

من خواهر ندارم یکم دل گرمی میخوام

تا الان چه کارا کردین واسه بچه دار شدن مث من نا امیدین چه حسی دارین نسبت به حرفای اطرافیان مخصوصا خا ...

چند وقته اقدامی؟

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

اینکه میگن بیخیال باش میشه حکمت خداست ارومتون میکنه

۵ ساله

عزیزم فقط وفقط خدا.تانخواد نمیشه.من هفت سال انتظار کشیدم.تاخدابهم داد.دکتراکه گفتن فایده نداره ونمیشی.ولی معجزه بود بارداریم.تاوقتش نشه وخدا نخواد بهت نمیده

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹