2777
2789
عنوان

مادر شووووهرم

299 بازدید | 16 پست

سلام، شوهرم یه دوستی داره که هیچ کسیو نداره بعد به شوهرم گفت بیا با من بریم خاستگاری دختر عموی من، ما هم رفتیم ولی اولش به هیچ کس نگفتیم، الان خانواده شوهر میگن چرا اون اولش نگفتیو ناراحت شدن، بعد امشب ما رو پدر شوهرم دعوت کرد و سر همین موضوع بحث کردن بعد یهو وسط بحث 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واسه عروسیو اینا شهر خودمون پیش دوستم رفتم آرایشگاه، خواهر شوهرم آرایشگره اما به خاطر یه مسائلی خوسم نمیاد پیشش برم از اون موقع به بعدم اصلا نرفتم بعد میگه تو پیش بقیه میری ولی پیش دخترم نمیری در صورتی که من پیش هیچ کس بعد عروسی نرفتم

اصلا به اونا ربطی نداره با اعتماد به نفس کامل کارای خودتو پیش ببر 

امشب خیلی دلم ازش گرفت، من هیچ وقت بهشون بی احترامی نکردم و مثل پدر مادر خودم دوستشون دارم ولی تو روم به پدرم توهین کردن

دو تا عروس دیگم داره خیلی احترامشونو داره و کاری به کارشون نداره ولی من چون آشنام اینجوری میکنه

درکت میکنم منم مثل توم

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
درکت میکنم منم مثل توم

خب شما چطور کنار اومدی باهاشون؟؟ بخدا شوهرم هی میگه من معذرت میخوام ازت ولش کن ولی دلم شکست خیلی کسی حق نداره به پدرم چیزی بگه

خب شما چطور کنار اومدی باهاشون؟؟ بخدا شوهرم هی میگه من معذرت میخوام ازت ولش کن ولی دلم شکست خیلی کسی ...

دلم شکسته دیگه هم هیچوقت نمیبخشم چون هرهفته که میرم یه متلک میندازه برام مهم نیس قبلا اهمیت میدادم واکنش نشان میدادم توقیافم یاجوابش میدادم الان چندوقته هرچی بگه فقط بایه لبخند ظاهری ردش میکنم بره اونم به هدفش که عصبی کردن من نمیرسه خودش عصبی میشه ولی میام خونه یواشکی تاصبح گریه میکنم

نمیدونی چه بلاهایی سرم اورده

خوبه همسرت میفهمه مادرش بده مال من نمیفهمه 

بجزمادرشوهرم خواهرشوهرمم هست

ای حضرت عباس دلم رادریاب                  السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🏴◼
بنظرتون چه کنم، فقط میخواد خرابم کنه جلو بقیه، چون دخترش میشه زن عموم هر کی به اون از خانوادم چیزی ب ...

خوب ببین همسزت اگه منطقیه این موضوع رو بهش بگو مطرح کنید نه حالت گلایه ها ،با صحبت معمولی ..بشینید با هم راعکار بدید ..بگو تو لین شرایط من بخوام جواب بدم سوتفاهم پیش میاد ..لطفا تو اینجور شرایط از من حمایت کن قبل اینکه چیزی بگم ،دوست هم ندارم یگم البته،شما جواب بده. ..(البته همیشه باید کنار همسرت بشینس در جمع ک هر کسی بهت چیزی گفت همسزت هم متوجهبشه )

من خودم این روش رو پیاده کردم .نسبنا هم روش خوبی بوده ..خانواده همسرم میدونن یک لحظه همسرم نباشه آنی کارشون رو میکنن 🤣🥴