2777
2789
عنوان

بنظرتون چی بگم به پدرم😞

302 بازدید | 10 پست

بابام خیلی اخلاق بدی داره همه رو مسخره میکنه. هرکی پولدار نباشه رو  آدم حسابش نمیکنه. هروقت مادرشوهرم زنگ میزنه خونمون حال مامانمو بپرسه مسخرش میکنه. الانم شنیدم به مامانم گفت این نمرده هنوز زندس؟! بیچاره مادرشوهرم خیلی خوبه مارو دوست داره از رو دوست داشتن و احترام زنگ میزنه اما بابام اینجوری مسخره میکنه خیلی ناراحت میشم. چی بگم که اینکارارو نکنه؟

خودشون پولداران لابد

هیچی نگو بی فایده اس مطمئنا 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

با همه اینجوریه. مثلا نامزدم انقد بهش احترام میذاره. هیچوقت دست خالی نمیاد خونمون اما زیاد بهش محل نمیده

درحالیکه اونیکی دامادمون تره هم واسشون خورد نمیکنه راحت میاد پاشو دراز میکنه اما به اون خیلی احترام میدارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی مادر خودشو مسخره میکنه ؟!!! خب دیگه از همچین شخصی بیشتر ازین نمیشه توقع داشت 

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
با همه اینجوریه. مثلا نامزدم انقد بهش احترام میذاره. هیچوقت دست خالی نمیاد خونمون اما زیاد بهش محل ن ...

چون اینطور ادمها وقتی بهشون زیاد احترام میزاری فکر میکنن چشمت دنبال پولشون ،یا به پولشون احترام میزاری، ما خودمون داریم همچین موردی گفتم پدربزرگم

مثل پدر بزرگ من، اگر کسی پول نداشته باشه باهاش هم کلام نمیشه، و دقیقا همین اصطلاح استفاده میکنه،شما ...

اره دقیقا.قبلا مادرمم همینجوری بود انقد خوبشونو گفتم مامانم یکم اخلاقش بهتر شد اما بابام هنوز نه