2777
2789
مامانم میشناستشون . ولی من مامانمو میشناسم میخواد منو بده پیر پسر خواهرش😢

واقعا خوب خودت با مامانت حرف بزن نگاه کن من اصلا با مامانم حرف نمیزنم ولی بعد مجبور شدم این حرفارو واسه مامانم بگم

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
توی یه کارگاه کار میکنه .حقیقتش من روم نمیشه زیاد ازبقیه سوال بمرسم مخصوصا توی این موارد

خوب خواهرش که دوستته از اون بپرس بلا اخره چیز کوچیمی نیس که بحس یه عمر زندگیه

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها اینم بگم من ۲۱ سالمه اون اقا ۲۷ 

نخندی ولی من 15 سالمه و اون 23 سال😂😂 

خواهری نگفتی الان عروس دوستتی؟

نه نیستم هنوزم مشخص نیس قراره چی بشه چون هروقت اینا همو میبینن باز همین حرفارو میزنن

نه نیستم چون مامانم گفت دخترم کوچیکه خانواده دوست منم خیلی خوب بودن انقدر منو دوست دارن که نگو من پ ...

مامان دوستمم همینجوریه نصبت به من .من زیاد جایی نمیرم ولی یه روز صبح رفتم کارایی درسیمنو انجام بدیدم تا نماز مغرب نگهم داشت .الانم هی تند تند سراغ میگیره از دوستم که ببینه من جی گفتم .

امان از دست این خانواده هااا پیش پیش بدون نظر مانظرخودشونو جای نظر ما جامیزنننتتنننننننننن هعییییی د ...

باورت میشه مامانه من کع واسم نمیگیه خواعراش واسم گفتن که بعله ما تورو از مامان بابات خاستگاری کردیم جواب رد دادن 

ان شاالله کارتون درست شه .برای منم هرچی خیره میش بیاد 

ان شاالله هرچی خیره همون اتفاق بیوفته

کجایی هستین

یه چیزی دختر بزرگ خانوادع ای

مامان دوستمم همینجوریه نصبت به من .من زیاد جایی نمیرم ولی یه روز صبح رفتم کارایی درسیمنو انجام بدیدم ...

از این خانواده ها کم گیر میاد حالا منو تو هییی 😂 اااه بکشیم از دست خانواده هاا

از این خانواده ها کم گیر میاد حالا منو تو هییی 😂 اااه بکشیم از دست خانواده هاا

واقعااا خانواده با اصالت کم شده .اکثرا پسرای الان از گیسای من بیشتر دوس دختر دارن لعنتیا.پسر سالم وصالح کمه

سر همین قضیه خاستگاری پارسال یکی از بهترین دوستام باهام سرد شده طوری که بافامیلی صدام  میکنه.اگه بدونی خودشونو کشتن از بس اومدن مامانم یه کلا نه .حالا پسره استاد دانشگاه شده