2777
2789
خب مشورت میخوام چی کنم. بهم مشورت بدید

اگه پسر خوبیه که دیگه مبارکع😂😍  بدون شوخی الان پسر خوب کم گیر میاد

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانم دوستم اصرار که شماره مامانتو بده مامانم باهاش حرف بزنه من میدونم شماره مامانمو بدم عین قبلیا ...

😂😂دیگه مطمئن شدم که منی 

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
الان چی کنم .چطوری رفتار کنم

با مامانت حرف بزن اول بعد شماره شو بده واسه دوستت

مثلا وقتی با مامانت حرف میزنی بگو خانواده دوستم خیلی خوبن دوستم هوا مو خیلی داره خانوادشون باشخصیته از این خانواده هایی نیستن که عروسشونو عذاب بدن به عروسشون احترام میزاره و از این خرفا

پسره خوبیه یعنی ندیدمش که ولی میدونم خوبه ولی شغلش ازاده 

مثلا چه شغلی شغل ازاد که بد نیس 

با مامانت حرف بزن اول بعد شماره شو بده واسه دوستت مثلا وقتی با مامانت حرف میزنی بگو خانواده دوستم خ ...

مامانم میشناستشون . ولی من مامانمو میشناسم میخواد منو بده پیر پسر خواهرش😢

واقعااااا .الان عروس دوستتی

نه نیستم چون مامانم گفت دخترم کوچیکه

خانواده دوست منم خیلی خوب بودن انقدر منو دوست دارن که نگو من پارسال 14 روز 😂 خونشون بودم منو عروسم عروسم صدام میزدن

مامان باباش اینقدر بهم اعتماد داشتن خواهراش. وداداشش

اینا از همون بچگی میگفتن دخترتون مال ماس

خالا نمی دونم شاید واقعا قراره عروس اینا بشم 😂😁