2777
2789
عنوان

پنیر پیتزای سالم یا خراب

1165 بازدید | 11 پست

بچه ها من شاید ۷سال پیش پنیر پیتزا گرفتم و الان دلمو به دریا زدم و خریدیم ازینایی که رنگش زرده هم قاطیش بود.قبلا فقط سفیدش گرفته بودم و بو و طعم خاصی نمیداد.این زرده یه بویی میده و کمیم طعم داره که نمیدونم طبیعیه یا خرابه.خانمایی که از زردا گرفتن آیا بو داره و کمی طعم؟طبیعیه یا نه اصلا بو  وطعمی نداره

منم سفیدشو گرفتم مزه هیچی نمیده😐😂

ی فرصته عالی برای کسب و کار خانگی😃👈آموزش شمع سازی حرفه ایی🍺( امشب اف خورده حسابی😃) آموزش بافتنی جامع🧶، شمع سازی💞، عروسکای کچه دوزی شده🧸، مکرومه بافی🎽، زیورآلات رزینی💍، مینا کاری روی سفال🎨، گلدوزی فانتزی🧵. یِ اِکیپِ هُنَرستآنی💪. هزینه هر کلاس بینِ 120 تا 150 متغیر هست، اگر در یک روز دونفر تو یک کلاس اسم بنویسن، نفری 30هزار تخفیف، و اگر در یک روز 3نفر و بیشتر در یک کلاس اسم بنویسن نفری 40هزار تخفیف میدم بهشون 💪😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان اینم سفیده طعم نداره ولی زرده یه بویی بعصی پنیر صبحانه های فله ای دارن میده

تاریخ مصرفشو نگا کن

من هروقت مزه چیزی عجیب یا متفاوته برام تاریخشو نگا میکنم اگه تاریخش نرفته باشه میخورمش، بعدم ب خودم میگم حتمن جدیده، دهاتی بازی در نیار😁😂😂😂😂

ی فرصته عالی برای کسب و کار خانگی😃👈آموزش شمع سازی حرفه ایی🍺( امشب اف خورده حسابی😃) آموزش بافتنی جامع🧶، شمع سازی💞، عروسکای کچه دوزی شده🧸، مکرومه بافی🎽، زیورآلات رزینی💍، مینا کاری روی سفال🎨، گلدوزی فانتزی🧵. یِ اِکیپِ هُنَرستآنی💪. هزینه هر کلاس بینِ 120 تا 150 متغیر هست، اگر در یک روز دونفر تو یک کلاس اسم بنویسن، نفری 30هزار تخفیف، و اگر در یک روز 3نفر و بیشتر در یک کلاس اسم بنویسن نفری 40هزار تخفیف میدم بهشون 💪😍
من سفيد مارك مطهر گرفتم عالي بود ازون بگير بوي خاصي ام نميداد بوي پيتزا ميداد پختم

همسرم گرفته سوپریه بسته کوچک نداشته ازین بزرگا داشته و از اون تو کیسه ریخته بود که نمیدونم چه مارکی بوده و انقضا داشته یا نه

همسرم گرفته سوپریه بسته کوچک نداشته ازین بزرگا داشته و از اون تو کیسه ریخته بود که نمیدونم چه مارکی ...

اهان ازين فله اي بازاست 

فهميدم اونا همينجوريه زردو سفيذ مخلوطه

زردش فكر كنم گوداعه بخاطره همون يكم طعم داره عزيزم

خراب نيست نگران نباش

عضو گروه سه ستاره⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن هدف ۷۵💪

تاریخ مصرفشو نگا کن من هروقت مزه چیزی عجیب یا متفاوته برام تاریخشو نگا میکنم اگه تاریخش نرفته باشه ...

ای بابا دهاتی بازی یعنی چی؟دارم میگم تو کیسه فریزر ریخته بود و نه مارکشو میدونم نه انقضا.وگرنه که اینو هرکس میدونه که به تاریخش نگاه کنه و خیال خودشو راحت

ای بابا دهاتی بازی یعنی چی؟دارم میگم تو کیسه فریزر ریخته بود و نه مارکشو میدونم نه انقضا.وگرنه که ای ...

خب ریسک نکنو نخور

خدایی نکرده مریض بشین باید 4برابره پول پنیرو بدین راه دکتری

چ پنیر پیتزاییه ک تو کیسع ریختنش😟 نخر اصلن از اینا😟

خب ریسک نکنو نخور خدایی نکرده مریض بشین باید 4برابره پول پنیرو بدین راه دکتری چ پنیر پیتزاییه ک تو ...

ممنون عزیزم،منم ریسک نکردم،از یکی از دوستانمون که پیتزا فروشی داره پرسیدیم گفت اگر وقتی یخش آب شد بهم چسبید و تو هم بپیچه و کش دار باشه خرابه ولی اگر  تکه هاش جداس مشکلی نداره و بوی طبیعی خودشه.که خراب نبود و استفاده کردم