2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل بینی

1083 بازدید | 43 پست

سلاممممم... من دماغم گوشتی بود خیلی دنبال دکتر خوب بودم .چون دماغم گوشتی بود خیلی میترسیدم بد در بیاد.داخل اینستا کار های دکتر محمدخانی رو میدیدم خیلی خوشم اومده بود پیششون وقت مشاوره گرفتم . دو ماه بعد رفتم مشاوره پیش دکتر گفتن (دماغتون خوب در نمیاد چون گوشتیه و عملش نمیکنم) خیلی خیلی ناراحت شدم . داخل اینترنت دنبال دکتر بودم چشمم خورد به دکتر کمال هادی وقت گرفتم رفتم پیششون برای مشاوره .خیلی خوب منو راهنمایی کردن وقت گذاشتن و برای یک ماه بعد وقت عمل دادن .الان ۱۹روزه عمل کردم .هیچی درد نداشتم اصلا موقعی که از اتاق عمل اومدم بیرون شیاف بهم دادن گفتن بزن برای درد . وقتی که تامپون هارو کشیدن یکم درد داشتم . ولی موقع در اوردن گچ اصلا درد نداشتم 

و اینکه تنها سختیه عمل اینه که ادم نمیتونه با دماغش نفس بکشه که اونم با شست شو مداوم با سُرم حل میشه. من بعد از یه هفته تونستم نفس بکشم.دماغ عمل کردن صبر ایوب میخاد😃

و از کار دکترم خیلی راضی هستم چون دماغی که برای من در اوردن خیلی عالیه خیلی 

واقعا ازشون ممنونم. 

دکترمم (کمال هادی بودن)

اگه سوالی داشتین در خدمتم🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بینیم گوشتی بود خدایی خیلی خوب در اومده و نوکش رو قشنگ جمع کرد دکترم. دکترم فریدون پورنصر خاکباز هستش. پولکی هم نیست. ولی مطبش خلوته و خیلی معروف نیستن. من دوستم و خواهرم قبل من پیش ایشون عمل کرده بودن منم جای دیگه ای نرفتم یکراست پیش ایشون رفتم و وقت عمل گرفتم

عده ای،(تاکید میکنم) عده ای از مبلغان دینی موجود در نی نی سایت، به حدی خودشون شخصیت بدو کریهی دارن که بیشتر دارن میشن عامل مهمی برای دین زدگی. خواهر عزیز اول شخصیت خودت رو اوکی کن بعد امر به معروف و نهی ازمنکر بکن.این آزار و اذیت ها و توهین های هیستریک شما، نه تنها ارشاد نمیکنه بلکه حس نفرت بوجود میاره. خودتون که آدم های محبوب و باشخصیت و انسااانی باشید، ناخواسته موجب امر به معروف و نهی از منکر میشویدددد....... 
خداروشکر راضی هستی. من ۴ روزه عمل کردم ‌پشیمونم

چرا؟

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا

منم دوست داشتم عمل کنم ولی با چیزایی ک دیدم پشیمون شدم

اولین دلیلم اینه ک بعد از چندسال ترمیم میخواد

دومیش ممکنه خوب عمل نشه قرینه نباشنو...

سومیش فاصله ی بین لبهام زیاد بشه متنفرممممم

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜
۱۷ شد هزینه ام 

یا خدا چقدر گرون شده. خوبه قبلنا عمل کردم من وگرنه الان نمیتونستم والا

عده ای،(تاکید میکنم) عده ای از مبلغان دینی موجود در نی نی سایت، به حدی خودشون شخصیت بدو کریهی دارن که بیشتر دارن میشن عامل مهمی برای دین زدگی. خواهر عزیز اول شخصیت خودت رو اوکی کن بعد امر به معروف و نهی ازمنکر بکن.این آزار و اذیت ها و توهین های هیستریک شما، نه تنها ارشاد نمیکنه بلکه حس نفرت بوجود میاره. خودتون که آدم های محبوب و باشخصیت و انسااانی باشید، ناخواسته موجب امر به معروف و نهی از منکر میشویدددد.......