2777
2789
عنوان

محدودیت مساوی با عقده ای شدن

83 بازدید | 4 پست

دوستان من خیلللللی آدم محدودی هستم تقریبا بابام نمیزاره جایی برم مگر با مامانم یه بار ک تنها رفت شهرستان با رفیقم رفتیم بیرون عالیییی بود یعنی خیلی بهم خوش گذشت و امروزم خودم رفتم تو محل خرید واسه تولد بابام خیلی خوب بود .... ولی اینم بگم که من اراده کنم بابام هم همه جا میبره وهم همه چی میخره بعد داداشم خیلی پایس ۱۲ سالشه ولی بزرگتر به نظر میاد تو خیابون که داریم راه میریم میگه این پسر رو مخ کن دختر😂😂

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

😐

چیشده🤦🏻‍♀️😂

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه دهه شصتی بودی به این میگفتی عییین آزادی🤣

خودت میگی هر جا اراده کنی بری باهات میاد ، این دیگه محدودیت نیست 😐 زمان ما میگفت منم باهات نمیام خودتم حق نداری بری

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

اگه دهه شصتی بودی به این میگفتی عییین آزادی🤣 خودت میگی هر جا اراده کنی بری باهات میاد ، این دیگه م ...

خخخ ن منظورم با دوستام برم بیرون بود