2777
2789

من دوسه روزه حلقه میزنم و میخوام پهلوهام آب بشه اما هر کار میکنم حلقه فقط روی کمرم میزنه یا روی پهلوی سمت راستم میره و روی اون یکی دیگه نمیره، میترسم آخرش پهلوهام همون طور بمونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم دوماه پیش حلقه هیلاهوپ خریدم ماه اول شدید کبود شدم الان دیگ کبودی نداره فقط بعد 5تا سریع میوفته چیکار کنممممم

یدونه شوهر دارم من قند عسل دارم من. فدات بشم من بدون تو جونم درمیاد بمونی برام آخ قربون قد و بالات برم من زندگیم 😍😍
سلام منم دوماه پیش حلقه هیلاهوپ خریدم ماه اول شدید کبود شدم الان دیگ کبودی نداره فقط بعد 5تا سریع می ...

عزیزم این حلقه ها اتفاقا راحت تر از اون ساده هاس من اول قبل اینکه بخرم تو اینترنت روش زدن حلقه رو نگاه کردم بعدش خریدم و شروع کردم به زدن و جالبه خیلی راحت حلقه زدم

سلام منم دوماه پیش حلقه هیلاهوپ خریدم ماه اول شدید کبود شدم الان دیگ کبودی نداره فقط بعد 5تا سریع می ...

تمرین کن میتونی.. اولاش شاید بیوفته ولی بعد راحت میتونی نگهش داری فیلماشم ببین نوع چرخوندن خیلی میتونه اثر داشته باشه

تمرین کن میتونی.. اولاش شاید بیوفته ولی بعد راحت میتونی نگهش داری فیلماشم ببین نوع چرخوندن خیلی میتو ...

من از یکی پرسیدم گفت تو نگران نباش اون خودش میچرخه و رو پهلوهامم میزنه اما حس میکنم کلا رو پهلوی چپم نمیره😭