2777
2789
عنوان

مامانا یکم بهم کمک کنید

116 بازدید | 17 پست

بچم میخواد دندون در بیاره از صبح تاحالا ملاب ب روتون اسهال گرفته چیکارش کنم

خیلی ناراحتم خودش خیلی ضعیفه اینجوری بدترم میشه

درضمن دستاشم مرتب میشورم 

اگه راه حلی دارید ممنون میشم بگید

امضا ندارم🙂اثر انگشت میزنم🤭

چن ماهشه

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

7 ماهشه دقیقا

اگر خوراکی بهش میدی یک کم چوب نعنا دم کن بهش بده بخوره و اگر نمیدی شیر خودتو میدی خودت یک لیوان بخور شیر بده به بچه

قَالَ إِنَّمَا أَشْكُو بَثِّی وَحُزْنِی إِلَى اللَّهِ وَأَعْلَمُ مِنَ اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَگفت: «من غم و اندوهم را تنها به خدا می‌گویم و از خدا چیزهایی می‌دانم که شما نمی‌دانید!سوره یوسف آیه ۸۶
اگر خوراکی بهش میدی یک کم چوب نعنا دم کن بهش بده بخوره و اگر نمیدی شیر خودتو میدی خودت یک لیوان بخور ...

چوب نعناع ندارم پودرشو دارم؟ خودم دم کنم بخورم کدومش موثر تره شما ب بچتون دادید امتحان کردید؟ 

چوب نعناع ندارم پودرشو دارم؟ خودم دم کنم بخورم کدومش موثر تره شما ب بچتون دادید امتحان کردید؟ 

پسر بزرگم یکسالش بود خیلی  سنش بیشتر بود از بچه شما چوب کوچک تو سبزی نعنا دم کردم بهش دادم به اندازه یک قاشق مرباخوری خوب شد

پسر بزرگم یکسالش بود خیلی  سنش بیشتر بود از بچه شما چوب کوچک تو سبزی نعنا دم کردم بهش دادم به ا ...

الان من فقط خشکشو دارم. اگه خشکشم. میشه بهش بدم؟؟ 

الان من فقط خشکشو دارم. اگه خشکشم. میشه بهش بدم؟؟ 

دم کن خودت بخور شیرت عوض میشه

اها مرسی

پسرت بهتر شد عزیز

پسرت بهتر شد عزیز

ن گلم هنوز. با دکترش حرف زدم بهم گفت چ داروهایی بدم. گفت ویروس وارد بدنش شده امکان داره تا 10 روز هم طول بکشه تا خوب بشه... مرسی ک پیگیر بودی 

ن گلم هنوز. با دکترش حرف زدم بهم گفت چ داروهایی بدم. گفت ویروس وارد بدنش شده امکان داره تا 10 روز هم ...

ان شالله ک خوب میشه بچه داری خیلی سخته سعی کن خودت خیار سبزه غذاهای سرد کمتر بخوری

ان شالله ک خوب میشه بچه داری خیلی سخته سعی کن خودت خیار سبزه غذاهای سرد کمتر بخوری

خیلی بخدا دیونه شدم بچه همینجور کم وزنه فردا هم میبرم خانه بهداشت هزارتا حرفم میزنن... باشه مرسی

شماچیزی واسه وزن گیری سراغ ندارید واسه بچه 7 ماه 

خیلی بخدا دیونه شدم بچه همینجور کم وزنه فردا هم میبرم خانه بهداشت هزارتا حرفم میزنن... باشه مرسی ...

خوراکیش نمیدی سیب زمینی پوست بکن بعد نگین نگین کن بریز تو یک کاسه اب بعد بزار یک گوشه یکساعت بعدش اروم سیب زمینا بردار اب اهسته صاف کن ته کاسه باندازه یک قاشق چاهیخوری یا غذاخوری نشاسته سیب زمینی جمع شده بریر تو ظرف مثل حریره بپز بهش بده خیلی خوشمزه است یا صبحها یک کم عدس با یک کم برنج به اندازه یک قاشق غذاخوری با یک کم گوشت بزار بپزه بکوب صاف کن بهش بده یک قاشق بخوره خیلی خوبه کم کم اشتهاش باز میشه

خوراکیش نمیدی سیب زمینی پوست بکن بعد نگین نگین کن بریز تو یک کاسه اب بعد بزار یک گوشه یکساعت بعدش ار ...

ممنون. چرا یکماهه بهش حریره بادام و فرنی و سوپ میدم ولی نمیدونم چرا وزن نمیگیره سرلاکم میدم.. میدونی اصلا بهش صبحونه نمیدم فکر کردم بچه ها حالا نمیدونن صبحونه چیه مثلا ساعت 7 صبح ک بیدار میشه من 11 ناهار میدم 4 بعدظهر یا 5 و 6 هم یه وعده دیگه میدم یبارم شب و تمام... چ مامان بدیم. اخه 7 ماهشه گفتم شاید بده