2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 64 پست
پس راه هاي ديگه رو پيش بگير تسليم نشو ادما يبار زندگي ميكنن پس بايد بهترين زندگي رو داشته باشن

باش عزیزم

من ی زن قویم ک نا امید نمیشم از زندگی هنوز امید دارم ک بالاخره خونم مستقل میشه   
کلا ناامید شدم بعد ۱۲سال هنوز اینجوریه

نا امید نشو بعضیا بد دلن کلا نمیزارن بعضی از مرداهم اول اعتماد و جلب کند بعد راحتت میزاره

یک جوری نادیدت میگیرم که خودتم با ذربین دنبال خودت بگردی... 😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شوهر ممنم عن دل بود  ولی به مرور بهتر شده  کلاس خیاطی میرم..باشگاه استخر گاهیم ول ...

منم خیلی دوس دارم برم باشگاه

نا امید نشو بعضیا بد دلن کلا نمیزارن بعضی از مرداهم اول اعتماد و جلب کند بعد راحتت میزاره

اینم بدله گوشیمو هر شب چک میکنه شماره غریبه ببین دیونه میشه

از اول اینطور بود؟؟؟؟؟ درین باره بهت گفته بود ک نمیذاره بری؟

اره از اول اینجوری بود نه چیزی نگفت

اره من ک همش غر میزنم باورت میشه من کلا سالی یبار میرم خونه مامانم اونم فقط دو ساعت اونجام ولی انتظا ...

چرا این قدر کم میری خونه مادرت