2777
2789
از شیمی و زیست تجربی که سخت تر نیس ☹☹

هم مباحثش هم کنکورش هم قبولیش کلا نسبت به تجربی راحت تره ولی بازم سختی خودشو داره عمومیا که یکی ان ولی واسه تخصصیا تلاش زیادی لازمه مخصوصا عربیش که خیلیی سخت تر از تجربیه 

هر چیز که در جستن آنی آنی👑
اره عزیزم

من متاسفانه آذر۹۷عروسیم بودامتحانای نوبت اول روداستم میدادم باشوهرم به مشکل خوردیم نزاشت برم تاالان نظام جدیدی؟؟؟بعدیه ماهه گفته برودیپلمتوبگیربخون برای کنکوروچون مسهدیم فقط بایدمشهدبرم دانشگاه اونم فقط دخترانه که میگن یه فرهنگیان هست یه الزهرایه امام رضاکه اگه بخوام کنکورتجربی بدم که سخته ومنم ازعید۹۸تاالان لای کتاباموبازنکردم مطمئنم به کنکور۱۴۰۰نمیرسم چون تاخردادکه بایدبرم شبانه بخونم ودیملمم روبگیرم بعدش حالاموندم انسانی بدم سال۱۴۰۱یاتجربب

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من مدرسه غیردولتی میرفتم که شیفت صبح وروزانه اش بودم که چون دوساله گذاشته همون مدرسمون شیفت عصرهم داشت برای کسایی مثل من که نتونستن برن بعدزنگ زدم گفتم پروندموبدین به شیفت عصرکه گفتن مدرسه تعطیله واسه کروناهروقت بازسدبایدحضوری بیاین،ولی خب من مطمئنم امتحانای خردادنهایی حتمابرگزارمیشه ومن موندم چه کارکنم😞😞😞😢این مدرسه هم انشالله بازشه من بدونم تکلیفمو

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
من متاسفانه آذر۹۷عروسیم بودامتحانای نوبت اول روداستم میدادم باشوهرم به مشکل خوردیم نزاشت برم تاالان ...

منم فروردین ۹۷عروسی کردم خرداد امتحانای پیشمو دادم ۶ماهه باردار بودم کنکور ندادم الانم دومی دنیا اومد نتونستم کنکور بدم منتظرم ۱ساله شه  بعد برم کنکور بدم 

😒
من متاسفانه آذر۹۷عروسیم بودامتحانای نوبت اول روداستم میدادم باشوهرم به مشکل خوردیم نزاشت برم تاالان ...

منم مشهدم مدرسه اذرم شهید کامیاب رفتم ثبت نام کردم امتحان دادم 

😒