2777
2789

دختر باشه پرستاری

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستاری مال تجربیه مکانیک مال ریاضی چجوری بین این دو تا گیر کردی😐🤔

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

مهندسی مکانیک حیطه ی شغلیش خیلی گسترده هست و فقط کافیه کمی زرنگ باشی اونوقت پول خوبی در میاری من کارمند هستم تو بخش آزمایشگاه مکانیک سیالات یکی از شرکت های دانش بنبیان زیر نظر وزارت صنعت معدن تجارت باور کن اگه دستم باز بود و میتونستم سر بازدید پروژه ها برم حقوقم ده برابر بود مشکل اینه کشور عقب مونده ی ما دختر و زن رو به عنوان کسی که بره بازدید فنی از پروزه کنه قبول نداره همکارام میرن میان من محاسبات دستگاه رو در میارم 

یجوری حالا تو جواب بده خوووو😐😐😂😂😂

دختر پرستاری

پسر مکانیک

😐😂⁦✋🏻⁩

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
معدل لیسانست چن؟؟ سخته درساش؟ روزی چند ساعت میخوندی؟

متاسفانه معدل لیسانسم 13 بود ولی ارشد دانشگاه تهران قبول شدم و معدلم 17 شد البته کلا استخدام تو رشته ی فنی و مهندسی ربطی به معدل نداره مگر اینکه جایی براشون واجب باشه معدل بالا باشه چون میبینی یکی از دانشگاه ازاد فارغ التحصیل شده ولی استعداد فنیش فوق العاده س و صد برابره دولتی بهتره..ببین کلا رشته های فنی دو تا عامل برای موفقیت میخواد یکی نرم افزار های مربوطه هر رشته رو تسلط داشته باشی و دوم اینکه تو یه محیط صنعتی باشی مثلا اگر شهر بزرگ نیستی و واقعا دلت میخواد از مهندسی مکانیک به درامد خوب برسی باید مهاجرت کنی و بیای ی جایی مثل تهران و...روزانه یادم نیس واسه ده سال پیش لیسانس گرفتم ولی نگران نباش الان شرکت کننده ریاضی کم شده اگر تلاشت رو بکنی راحت تهران قبول میشی اگرم بتونی اپلای کنی که عالی تر هم میشه. پسر خاله من برق خوند و رفت کانادا و الان یه سمت توپ تو یه شرکت بزرگ مهندسی داره ...ببخشید پرحرفی کردم خواستم راهنماییت کنم عزیزم