2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی رشد قدش خوب بوده عزیزم شما چون نگران تیروئیدی هر روز یه دلیل برا استرس به خودت پیدا میکنه  ...

عزیزم از کجا میگی رشد قدش خوبه الان این خانم‌گفتن بچش از ۴۸ شده ۵۸ ولی بچه من انگار خیلی کم‌بوده

عزیزم از کجا میگی رشد قدش خوبه الان این خانم‌گفتن بچش از ۴۸ شده ۵۸ ولی بچه من انگار خیلی کم‌بوده

بچه بابچه رشدش فرق داره گلم 

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰

رو کارت بهداشت نگاه کردم ممکنه یه بچه بیشتر رشد کنه ژن قد بلند داشته باشه همه بچه ها که مثل هم رشد نمیکنن شما خودت با همه هم سنات هم قدی که بچه ات باشه 

رو کارت بهداشت نگاه کردم ممکنه یه بچه بیشتر رشد کنه ژن قد بلند داشته باشه همه بچه ها که مثل هم رشد ن ...

عزیزم من ک رو نمودار نگا کردم‌باید ۵۹ باشه شما نگا کردی باید چن باشه بچه من

عزیزم من ک رو نمودار نگا کردم‌باید ۵۹ باشه شما نگا کردی باید چن باشه بچه من

بایدی وجود نداره برا رشد بچه همینکه نمودار رشدش صعودی باشه کافیه قرار نیس دقیق طبق خط اصلی پیش بره ممکنه یه ماه کمتر رشد کنه یه ماه بیشتر 

ی چیزی بهت بگم منم مثله شما خیلی ب خودم استرس میدادم همش کارم شده بود مقایسه بعد دیدم غقا بچه با بچه فرق داره یکی چتقه یکی لاغره یکی بلنده یکی کوتاهه اینجوری فقط خودتو اذیت میکنی بچه روال طبیعی خودشو طی میکنه پس بیخیال باش قد پسرت خوبه نگران نباش