2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا ب دادم برسین

370 بازدید | 31 پست

سلام دوستای گلم دندان درد وحشتناکی دارم دو روز اما میترسم برم دندان پزشکی شما بدونین دور از جونتون میرفتین ؟ هر ۶ ساعت ژلوفن میخورم یه دونه دردم از بین میره میگم شاید عفونت کرده میشه بهم یه چرک خشک کن خوب برا دندان دردم بگیم اگه تا فردا بهتر نشدم برم دندان پزشکی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما باید بر دندونو نمیشه کاری کرد حتما حتما برو توکل کن به خدا ان شاالله که سلامت بری و برگردی

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

من پنجشنبه ای رفتم عکس انداختم نشون دکتر دادم معاینه کرد دکتر .گفت ریشه زیر دندونت هست باید خالی کنم عصب کشی کنم باز پر کنم ..بعدش اومدم خونه استرس داشتم کرونا نگیرم .