2777
2789
عنوان

کاش پرده شید و زبرا زده بودم :(

| مشاهده متن کامل بحث + 6312 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همه جا تو اشپزخونه زبرا میزنن

مگه اینکه پرده خور خونه فقط اشپزخونه باشه

عاشق اون اعتراف عروسی کرونایی ات شدم😁😁 مبارکتون باشه..ناراحت نباش چند وقت دبگه عوض میکنی ارزش غصه خوردن‌نداره

سلام عزیزم اره خیلی خدا رو شکر میدونی چند جلسه رفتیم مشاور؟ الان خودم هم به اگاهی رسیدم واقعیتش  ...

اسی جان من این پست رو واسه آناهیتا فرستادم ،،، گل بانو جان من شمارو نمیشناسم ک🙃😉😘

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
الان همه جا تو اشپزخونه زبرا میزنن مگه اینکه پرده خور خونه فقط اشپزخونه باشه عاشق اون اعتراف ...

اره ینی ما فقط رفتیم اتلیه اومدیم انقد غمم گرفت که نگو 

ازون ور مامانم میگه بهتر که عروسی نگرفتی 

میومدن چشمتون میکردن والا :))))

اره ینی ما فقط رفتیم اتلیه اومدیم انقد غمم گرفت که نگو  ازون ور مامانم میگه بهتر که عروسی نگرف ...

وا غم نداشته اصااا

همه اونا ک عروسی گرفتن فقط عکس براشون‌میمونه ی مشت خرف مفت ک تا سالها عذابشون میده😁

خب تو ک عکس رو داری کیف کن

دلت مهمونی میحواد برا سالگرد ازدواجت بگیر ایشالا تا کرونا رفته..یا برا بچه ات انشالا وقتی اومد یه مهمونی خاص بگیر..اصلا ناراحت نباش . مطمئن باش انرژی مثبت این تصمیم تا ابد رو زندگی ات میمونه

میخوایم عمل قلب باز بکنمیش  😍🤩😛 من خوبم عشق دلم

ان شاء الله ب حق خون پاک امام حسین حالشون خوب بشه و عملشون ب بهترین شکل انجام بشه🙂

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️