2777
2789
اها خخخ من فک میکردم از اول باید ب پشت نخوابی

نه بابا تازه میتونی وقتی هم شکمت بزرگ شد هم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به پشت بخوابی هر وقت دیدی داری اذیت میشی مدلت رو عوض کنی 

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن اذیت میشه ممکنه دوراز جون اونم اتفاق بیوفته ولی بیشتر برا خود مادر میگن.. من الان بخوابم نفسم ...

ولی من من اینجوری میخوابم نمیدونم این  عادتمو چجوری ترکش کنم😭

میگن بند ناف دور جنین میپیچه

اون اصلا ربطی به حرکات مادر نداره به خاطر حرکت های خود جنینه کم. پیش میاد معمولا اینطوری بشه ولی اگرم بشه معمولا خطری نداره خیلی کمه که خطرناک باشه خواهر خودم تو شکم مامانم بند ناف دور گردنش پیچید سالم هم به دنیا اومد فقط مشکلش اینه که به خاطرش سزارین میشی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ولی من من اینجوری میخوابم نمیدونم این  عادتمو چجوری ترکش کنم😭

من عادت داشتم تا روشکمم هم عادت داشتم..

ولی باید ترک کنی دیگه بخاطر نی نی..

من که الان اصلا نمیتونم بخوابم معده درد کمر درد اصلن یه وضعی

اسم کاربریم محمدعلی اسم پســرمه❤اشتباه تایپ شد نتونستم درستش کنم😤
نه بابا تازه میتونی وقتی هم شکمت بزرگ شد هم ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به پشت بخوابی هر وقت دیدی داری اذیت میشی ...

اخه وقتی میخوای مدل خوابیدنتو عوض کنی باید اول بشینی

اخه وقتی میخوای مدل خوابیدنتو عوض کنی باید اول بشینی

اینا واسه قدیمه  اگه از دکترت هم‌بپرسی بهت میگه 

فقط باید اروم این پهلو به اون پهلو بشی 

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم

ببین هر کسی یه نظری داره یه چیزی میگه طبق اون ذهنیتی که داره  همه که مثل هم‌نیستن  میگفتن به پشت اصلا نخوابید بچه خدای نکرده یه چیزیش میشه ولی وقتی میری دکتر واسه سونوگرافی واسه ان اس تی  شده نیم ساعت هم به پشت میخوابی  پس مشکلی نداره فقط باعث کمر درد میشه فشار میاره به کمر