2777
2789

صاحب خونه 900تومن گذاشته رو اجاره

اخه از خدا بی خبرا کارگر ماهی سه تومن چطور ماهی 900اجاره بده  ماهی دوتومن هنوز قسط رهن سال قبل رو داریم میدیم  بهم میگه اگه هم سختتونه  من ماهیانه از پول پیش خونه کم میکنم،برای روحیه شوهرم فقط سعی میکنم ظاهرم حفظ کنم،تو این کرونا با بچه شش ماهه چیکار کنم خدایی کی در رو باز میکنه که من برم خونه ببینم 

دلم گرفته میدونم ناشکریه اما با خودم میگم چرا پای یه طفل معصوم به این جهنم باز کردم  

برید یه خونه دیگ

از سه تومن دو و نهصد قسط میدین اینجوری😐

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول دارم که برای شما سخته 

اما من که با کلی مصیبت خونرو ساختم الان برجی ۵۰۰میگیرم کمک خرج خونه باز کم میارم 

خدایی از تمام تجهیزات خونه استفاده میکنن کلی هم ضرر زدن ۵۰۰هیچی نیست در مقابلشون

قبول دارم که برای شما سخته  اما من که با کلی مصیبت خونرو ساختم الان برجی ۵۰۰میگیرم کمک خرج خون ...

میدونم گلم،اما باز خدا رو شکر وضعیت صاحب خونه ها بهتره ،مستاجر همه گرونیا تحمل میکنه اجاره هم روش صاحب خونه حداقل اجاره نمیده

عزیزم ازین خونه برو مطمئن باش قیمت مناسب تر پیدا میکنی

تو کرونا شوهرم همش میگه حتی ماهم نترسیم بریم کسی جرات نداره رامون بده خونه ببینیم ،میدونی گلم تازه سال قبلم خیلی مستاجرا در رو مستاجر جدید باز نمیکردن که کرونا هم نبود!مردم بدجنس شدن تو همین خونه تو تابستون دوبار اومدم گفت وقت استراحته شوهرمه یه بارم گفت اقامون نیست برو بعد بیا،خیلیاش که زحمت همینم نمیکشن صدای حرف زدنشون تو خونه میاد باز نمیکنن

تو کرونا شوهرم همش میگه حتی ماهم نترسیم بریم کسی جرات نداره رامون بده خونه ببینیم ،میدونی گلم تازه س ...

الهی بمیرم برات عزیزم واقعا درکت میکنم از بس مردم بدجنس شدن که خیر و برکت از زندگیامون رفته...عزیزم واست صلوات نذر میکنم انشالله که مشکلت حل بشه