2777
2789
عنوان

ناباروری

104 بازدید | 12 پست

میخام یه جریانی براتون بگم از اخ احساس و فکر و حرف تونو در موردش بگید ....من سه روز بود انتقال جنین داده بودم تو خونه در حال استراحت بودم با شوهرم دعوام شد سر اینکه ب من گفت تو مشکل داری جنین سالم هم میذارن تو رحمت نمیشه در صورتی که من بخاطر مشکل اون مجبور ب ای وی اف شدم .یکبارم منفی شده بودم خدا میدونه چقددددددد دلم شکست با این حرفش😔😔😔 روز چهارم و پنجم بازم بگو مگو با من منم بدو بدوو کردم هر پله رو کردم دوتا و اومدم پایین سه طبقه ساختمون😐😐😐 اصلا ب وضعیتم فک نمیکردم اخرین امیدم همین جنین ها بودن😞😞😞 تا شب تو پارک نشستم و برگشتم خونه دیگه گفتم مطمیناا باردار نیستم خودمو میکوبیدم زمین و گریه و....تا روز ازمایش نمیرفتم ازمایش شوهرم ب زوووور منو فرستاد با موتور قراضه ای که از دوستش گرفته بود دور کل شهر و زدم و منو برد ازمایشگاه😞😒 منم های های گریه گفتم بخدا حامله نیستم خون چی دارید ازم میکشید بعد اومدم خونه گفت ساعت ۳ جوابش حاضره من از ساعت یک رفتم نشستم ارمایشگاه گفتم فقط شوهرم جلو چشمم نباشه 😔😔😔😔 همینجور قدم میزدم یهو برگه مو دیدم رو پیشخان عدد ۶۱۱😳😳😳😳 خدای من مگه میشه 😳😳 بله شده بود و خدا صدای قلب شکسته مو داده بود بعد ازماسشم بلند شدم رفتم شهرستان با اتوبوس😐😐 عروسی برادرم و برادرشوهرم بود بزن و برقص و بیا و برو 😐😐 هیچ اتفاقی نیفتاد الانم گل پسرم کنارم خوابیده ....فقط خدا باید بخاد

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۲
0
0%
۲
1
50%
۳
0
0%
۴
1
50%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااااای 

شوهر منم این حرفو زده . من تنبلی دارم 

و چندین بار گفته 

مشکل از توعه 

خدا میدونه چقد دلم شکسته و 

همش کارم شده قران و ذکر و دعا 

و خدارو قسم میدم ب ائمه و میگم خدایا تو ستارالعیوبی ، آبروی منو حفظ کن 

پیش این آبرومو نبر و ...

این ماه با اینکه امپول و ...زده بودم 

پریود شدم

اتفاقا صبح گفت من ب ائمه اعتقاد ندارم 

خدا بخاد میده و ..گفتم اونجور نگو من خیلی اعتقاد دارم ...گفت اگه اعتقاد داری چرا جوابتو نمیدن و مشکلتو حل نمیکنن ....خیلی دلم شکست . امیدوارم فقط بخاطر این حرفش ب حق ائمه

ماه بعد حامله بشم و از این حرفا راحت شم. بچه ها خیلی دعاااام کنین

واااااای  شوهر منم این حرفو زده . من تنبلی دارم  و چندین بار گفته  مشکل از توعه&nb ...

خدا ب دل شکسته ت نظر کنه عزیزم ....من وقتی مثبت شدم خدارو حس کردم چقددددددد ب من نزدیک بوده و هوامو داشته خدا نزدیک تر از رگ گردن ب انسانه ازش بخواه ناامید نمیکنه