2777
2789
عنوان

با این دوست نما چه کنم؟!!

80 بازدید | 11 پست

بچه ها من یه دوست خیلیییی صمیمی دارم که متاهله و هر وقت مشکلی براش پیش میاد فورا میاد بهم میگه، مثلا همین ماه گذشته فهمیده که شوهرش با یه خانم که همکارشه روابط صمیمانه غیر کاری داره و مخفیانه به اون خانم که مطلقه است کمک مالی کرده و همدیگرو عشقم خطاب کردن تو‌واتساپ.

حالا از ماه پیش تا الان من سرکارم که به دوستم کمک کنم تا مشکلش با شوهرش رو حل کنه ولی دوستم پاشو کرده بود تو یه کفش که فقط و فقططط طلاق میخواد، در صورتیکه همین الان فهمیدم نه تنها طلاق نمی‌خواد بلکه خانم رفته طلاهاشو هم فروخته و پولشو داده به شوهرش تا بره ماشین بخره .

یعنی من کلا یک ماه تمام سرکار بودم و با من روراست نبود، در صورتیکه من همیشه باهاش صادق بودم.

حالا اگه  جای من بودید چیکار می‌کردید؟! ممکنه بازم تو موارد قبلی دروغ گفته باشه؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط سعی کردم تشویقش کنم بره جلسات زوج درمانی همین

کلا قاطی مسائل کسی نشی بهتره.حتی اگه قصدت اینه که نذاری زندگیشون بپاشه.اونم اندازه داره.بنطرم اونقدری وقت گذاشتی که وقتی دیدی سر کارت گذاشته بوده انقد ناراحت شدی.اگه فقط شنونده بودی الان حس نمیکردی سر کارت گذاشته.طبق تجربه خودم اکثر خانما اولش میان شوهرشونو فحش میدن و حرف از جدایی میزنن اما تهش برمیگردن سر زندگیشون و فاز عاشقی هم برمیدارن و تازه از توام متنفر میشن که خبر داری از قضیه شون.برا همین دوستانه میگم هیچوقت نظر خاصی نده و کلا هم خودتو بزن به اون راه.زندگی خودشه و حتما عقلش میرسه چیکار کنه

کلا قاطی مسائل کسی نشی بهتره.حتی اگه قصدت اینه که نذاری زندگیشون بپاشه.اونم اندازه داره.بنطرم اونقدر ...

آره درست حدس زدی خیلی براش وقت گذاشتم که درد دل هاشو بشنوم ولی همه وقتم هدر رفت و احساس احمق بودن میکنم، انگار بهتره  باهاش قطع رابطه کنم محترمانه ، چون تا دوباره دعواشون بشه باز میاد سراغم

آره درست حدس زدی خیلی براش وقت گذاشتم که درد دل هاشو بشنوم ولی همه وقتم هدر رفت و احساس احمق بودن می ...

نمیخواد قطع رابطه کنی فقط زیاد دل به دلش نده.چون همیشه وقت میذاری اونم وقتی ناراحته یا عصبانیه میاد سراغ تو.منم از دوستام هستن کسایی که میان مسائلشونو میگن من فقط شنونده م و یکم بعدش هم بحثو عوض میکنم بعدا هم اصلا به روم نمیارم که این حرفا رو به من زدی.چون ممکنه عصبانی بوده باشه یا زیادی بزرگش کرده باشه یا اصلا مشکلشون حل شده باشه.اگرم مشکل بزرگی باشه بازم چیزی نمیگم چون به من ربطی نداره.فقط بعنوان یه دوست در حد وقت و انرژی خودم به اندازه نرمال شنونده حرفاش میشم که اروم شه اما اجازه نمیدم کارش بشه که هر روز بیاد مشکلاتشو برا من تعریف کنه

نمیخواد قطع رابطه کنی فقط زیاد دل به دلش نده.چون همیشه وقت میذاری اونم وقتی ناراحته یا عصبانیه میاد ...

خیلی خوشم اومد از حرفات، معلومه خانم خیلی فهمیده و کاردرستی هستی باریکلا بهت که اینقدر خوب میتونی روابطت با آدمها رو مدیریت کنی و نزاری مشکلات اونا انرژی تو بگیره